Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

ben 500 gb nvme ssd ile plot yaparken, plotun bitmesine yakın yeni plot eklesem hata verir mi? deneyen oldu mu?

xeon x5450 işlemci, 8gb ram ve m2 ssd ile ilk plotumu 17 saatte yaptım (senkronize olmaya devam ediyor, belki o yavaşlatmıştır) sistemi benimkinden daha zayıf olanların 10 saatte yaptıklarını okuyorum.. tavsiyesi olan var mı?

İyi bayramlar arkadaşlar.
Chia havuz kullanan var mi arkadaşlar, havuz ile ilgili birkaç sorum var.

1kullanan arkadaş hpool mu kullanıyorsunuz?
2-kaç plotunuz var ve chia vermeyi taahhüt ediyor?
3- dediğini chia kazancı aynı gün gönderiyor mu?
4-önerir misiniz?
5-birden fazla bilgisayarı başlayabiliyor muyuz havuza.

Ben 17 mayısta resmi havuzdan kazmaya başlamayı düşünüyorum. Şuanda HDD ile plot oluşturuyorum çünkü M.2 SSD 240 GBl'lik. Şu an oluşturduğum plotları 17 mayısta açılacak olan havuzda kullanabilir miyim ? Switch işleminden söz etmişsiniz, o tam olarak ne oluyor? Yaklaşık 7 plotla deneme yaptıktan sonra Samsung 970 evo alıp, 8tb civarında plot yapacağım.

Kullanılamayacağı söyleniyor ama net bir bilgi yok sanırım.

Mevcut plotlar havuzda kullanılmayacakmış. Switch diye bir şey varmış onunla kullanmak mümkün olacakmış ama tam anlamadım.

240 GB SSD ile plot oluşturamazsınız.

Merhaba,

Günde eş zamanlı 4 plot ile 1.2 TB oluşturuyorum. 30 TB HDD var. Daha 3 TB anca oluşturabildim Dolana kadar zorlukta bir o kadar artmakta. Havuza geçmek mi yoksa uygulama üstünden devam etmek mi mantıklı sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…