Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

sistem ölçümünden anladığım kadarıyla senkronize olurken de cpu yarım kapasite çalışıyor, dolayısıyla senkronize olduktan sonra plot oluşturmak daha kısa sürede mümkün olacak.

Birkaç soru gördüm ona istinaden Hpool'u kimseye önermiyorum. Chiacalculator sitesinde vaat edilenin yarısı kazılabiliyor. Sistem gizli olarak neredeyse %50 komisyon alıyor. Şu anlık yapılabilecek en iyi şey resmi havuzu beklemek.

Bir şeyi çok merak ediyorum. Kaç tib kazdın? Şu anda ben 6.539tib kazdım ve 0 chia gösteriyordu. Kazanma şansım 5 ay gösteriyor Hpool'a girdim şu anda 4 günde 0.01 Chia'dayım. Yani ne alırsa alsın boş boş makineyi çalıştırıp yağmur duasına çıkmadan iyidir. Hpool sanki kendi havuz sistemlerinde farklı bir şey mi olacak sanıyorsunuz aynı şeyler orada da olacak. Kazım zorluğu artacak bulma şansınız daha da az olacak. Bu sayede en azından bir şeyler geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerin tecrübe mi yoksa sağdan soldan duyma bilgiler mi?

Hocam 30 TB ile tek başınıza yapabilirsiniz. Bir ayda 1 bloktan birazcık az kazanıyorsunuz.

Emin misiniz hocam, bende sordum
Kimse yazmadı. Dün giriş yaptım. ben 1 gün kaldım bana neredeyse hesaplama sitesi ile aynı rakam ödedi. (Hatta gece başlattım sabah tam günlük ödeme yaptı 6 saat ile 24 saatlik bir yanlışlık olmuş olabilir ama öyle oldu )

Bu iddiayı 10 tane plotum varken ilk Reddit'te görmüştüm ve itimat etmedim. Bu konuda tecrübe etmek istedim. Dün tam bu saatte 50 tane plotum vardı, şu an 64 tane var. 50-60 Plot arası günlük 0.01 XCH kazmam lazım ama yarısını, 0,005 XCH kazdım. Birde bugün Hpool'da son güncellemeyle bir sorun oluşmuş sanırım. Onunla da alakalı olabilir. Miner açık olmasına rağmen kazım yapmıyormuş. O yüzden tamamen eminim diyemem. Son durum aşağıdaki gibi. Yarın yine akşam saatlerinde yorum yazarım. Yarısını kesiyor mu kesmiyor mu anlamış oluruz.

@sscreamtolga Dediğiniz gibi boş yere açık olacağına havuzda olmak her türlü iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…