Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Bende bunu duydum %40-50
Arasında bir kesinti olduğunu, %1 kesinti yapıyor diyeni de duydum. Ne doğru bende bilmiyorum. Hesaplama sitesi 12-24 saat önceden hesaplıyor diyen de var. Günde ortalama kar %10 düşüyor en az ne yazikki. 2-3 aya çok ciddi bir kar kalmayacak gibi duruyor. Bir de xch fiyatı düşerse iste o zaman patlarız

Merhaba. HDD'den başka bir HDD'e 101GB'lik bir slotu i5 4460(4ç) kaç saatte oluşturabilir?(total 8gb ram)

40 tb hdd var. solo olarak devam mı etmeli yoksa 17 mayısda resmi havuza bağlanmalı mı karar veremedim.

Merhaba,

Havuza katılmaya kara verdim. Bütün Diskler dolunca o zaman normal kazımı düşünürüm. Belki ekleme yaparım. Her iki taraftan açık olunca ceza gibi bir durum mu oluyor ? @EmirhanKod

Merhaba. HDD'den başka bir HDD'e 101GB'lik bir slotu i5 4460(4ç) kaç saatte oluşturabilir?(total 8gb ram)

@EmirhanKod ilk sayfada HDD için 24 saat olarak belirtmişti.

Bu diskin hızına bağlı olarak arsa oluşturma süresini kısaltıyor ve arttırıyor.

Disklerin arasında kabaca hız farkını söylemek gerekirse. (Referans olarak kabul edin)
SATA HDD: 24 saat.
SATA SSD: 16 saat.
M2 NVMe SSD: 6 saat.

İlkin ceza vereceğiz diyordu ama onu değiştirmişler.
Mesela Hpool'u açtığında Chia'ın kendi uygulamasında arsalar, geçersiz oldu demeye başlıyor.
Böyle bir çözüm getirmişler.

Bende her iki tarafta da işlem devam etmekte. Herhangi bir sorun gözükmemekte. Umarım böyle devam eder.

HDD'nin harici olması durumunda sorun yaşayan oldu mu aranız da?
2,5 ya da 3,5 HDD dahililer arasında bir fark olur mu?
Teoride olmaz gibi geliyorda, tecrübe edenlerden duymak isterim.

HDD'nin harici olması durumunda sorun yaşayan oldu mu aranız da?
2,5 ya da 3,5 HDD dahililer arasında bir fark olur mu?
Teoride olmaz gibi geliyorda, tecrübe edenlerden duymak isterim.
Benim disklerden birisi harici HDD sorun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…