Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Merhabalar,

Resmi pool acildiginda, yeniden plotlama yapilmasi gerekecek seklinde bilgiler okudum.
Ya da switch edilecek gibi bir şey daha okudum ama tam dogrulayamadim.

Bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

Teşekkürler.

Arkadaşlar 2TB ile yapacağımda ödemeyi ne kadar olunca çekebiliyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

Stok kalmadı.
Uygun fiyata WD elements bulursan havada kap.
Hocam bazı HDD'lerde güvenlik falan yazıyor, galiba kamera sistemleri için. Bunlar uygun mu? Değilse hangi özellikte olmalı, 2-3K para verip alacağız bari hata yapmayalım.
Hocam 1660 Süper ile Eth kazıyorum aylık 100 doları biraz geçiyor, sizin yazdığınız rakam bana çok geldi galiba.

Merhabalar,

Resmi pool acildiginda, yeniden plotlama yapilmasi gerekecek seklinde bilgiler okudum.
Ya da switch edilecek gibi bir şey daha okudum ama tam dogrulayamadim.

Bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

Teşekkürler.

Şuan senin bildiğin kadar biliyoruz bizde. Yeni bir açıklama daha yapmadı.

Güvenlik kameraları için üretilen diskler Chia için en ideal disklerdir.

Hocam chia coin farmlıyorum hpool'dan uygulamada farmlıyor birde sitede farmlıyor sıkıntı olur mu olursa neden olur ?

Hocam chia coin farmlıyorum hpool'dan uygulamada farmlıyor birde sitede farmlıyor sıkıntı olur mu olursa neden olur ?
Bunu yapanlar cezalandıracaktır deniyordu. Ondan sonra sanırım farklı bir sistem getirdiler. Her iki yerden farming yapamıyorsun. Siz yinede Chia Blockchain'den farming yapmayın.

Nasıl durduracağım şuan plot yapıyorum ?
Plot sekmesine girin. Sağ üstte 3 nokta olacak ona basın. Sizde Türkçe ise sözlük ekle tarzında bir düğme olacak oradan şuan plot yaptığınız dosya haricinde diğerlerini kaldırın.

Eğer tek bir dosyaya plot yapıyorsanız plot işlemi bittikten sonra kaldırın. Yeni plotları ise farklı klasöre yapın. Ben böyle yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…