Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

hocam çevirici ile pcie x1 slotuna taktım

çeviricin bak asus gigabyte msi sabrent in çeviricisi deilse onları geçtim nvme desteği yoksa hız düşer o çeviricilerin nvme desteği yok ama sende çok fazla düşmüş bu ilginç
çeviricin bak asus gigabyte msi sabrent in çeviricisi deilse onları geçtim nvme desteği yoksa hız düşer o çeviricilerin nvme desteği yok ama sende çok fazla düşmüş bu ilginç
anakat dan biosa girdiğinde o çeviriciyle onu görüyomu bi baksana varsa ordan 4x e alabiliomusun ona da bir bak derim pcie bandwidth diye yazar belki hızlandırabilirsin bu şekilde
christal disk info dan baksana bir resim at ordan bi orda ne durumda olduğu yazar

tamam hocam biosdan 4x deneyeceğim, teşekkür ederim.

Plotu normal yapacaksınız. Sadece chia üretimini durduracaksınız.
Havuzun amacı herkesin kazandığı XCH'yi paylaşması değil mi? Biz Chia uygulamasını durdurusak nasıl farm yapacağız ve havuzla paylaşacağız? Ceza yiyeceğimizin yazdığı bir yer var mı kendim bir okumak isterim.

Hocam ben durdurdum farmı sadece plot yapıyor.

Hocam farmı kendi uygulamasından durdurup havuz uygulamasında kazıcaz.

Hocam duel mining deniyormuş ban sebebi uygulamadaki farmı kapatın.
Hocam farmı kendi uygulamasından durdurup havuz uygulamasında kazıcaz.
Hocam hem chia mining yapıyorum birde eth mininge başlasam sıkıntı olur mu aynı pc den ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…