Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Hocam borsaya çıktı mı? Çıktıysa kaç TL üzerinden işlem görüyor?

Tamamdır teşekkür ederim. Aslında ben de araştırmıştım ama böyle tahmini 20 dolardan çıkış yapacak falan dediler bir anda bu kadar olmasını beklememiştim. Teşekkür ederim.

Hpoolun plotları bozduğu ve bu plotların resmi uygulamada tanınmadığı ile ilgili bir video izledim. Aslı var mı?
Arkadaşlar paylaştığım görsele göre başka Chia Coin havuzları da faaliyete geçmiş. İşaretlediğim ağ trafiğinden aktif olduklarını anlayabiliriz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    71,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Hpoolun plotları bozduğu ve bu plotların resmi uygulamada tanınmadığı ile ilgili bir video izledim. Aslı var mı?
Bu hata değil aslında. Her iki taraftan da farming yapmayı engellemek için. Ayrıca Hpool'un uygulamasını kapatıp, Chia Blockchain'i tekrar açarsanız düzeliyor.

arkadaşlar zorluk 426 oldu vatana millete hayırlı olsun havuz çıkana kadar 1000 olacak heralde

Ben meraktan elimdeki 2TB hard diskte 18 tane plot oluşturabildim ve hpool da mininge başladım az önce. Çok getirisi olmaz belki ama merak işte. HDD yatacağına çalışsın amele dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…