Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

970 evo plus 500 gb tbw ömrü nedir arkadaşlar

resmi pool da plotlar kullanılamaz hale gelirse çok söverim

Ben R5 2600 ile günde 9 plot yapıyorum. Ama tabii bendeki SSD, NVMe SSD. O yüzden siz SATA SSD ile muhtemelen bu kadar plot yapamayacaksınız. Günde en az 4 plot yaparsınız diye tahmin ediyorum.

Nasıl 9 plot yapıyorsunuz bende de aynı işlemci var yeni başlayacağım yapmaya RAM'iniz kaçlık?

RAM ile alakası yok bu işin arkadaşlar. M.2 disk de Samsung 970 Pro olunca hız 1500 MB/sn ile başlayıp aynı gidiyor. ama diğer M.2'lerde 2000 ile başlayıp 5 dakika sonra TLC M.2'ler için diyorum 300 MB/sn ile gidiyor olay bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM ile alakası yok bu iş arkadaşlar M.2 disk de Samsung 970 Pro olunca hız 1500 MB sn ile başlayıp aynı gidiyor ama diğer M.2'lerde 2000 ile başlayıp 5 dk sonra TLC M.2'ler için diyorum 300 MB sn ile gidiyor olay bu.

Sonuç olarak aynı anda çok plot oluşturmak için daha fazla RAM isteyecektir.

O kadar plotla 2 chia Akıl alır gibi değil. Hemen bozardım ben o parayı

Sonuç olarak aynı anda çok plot oluşturmak için daha fazla RAM isteyecektir.

3393RAM verip Samsung 970 Pro ile daha hızlı yapıyor plotu 16 GB RAM yoksa bu işe başlanmaz zaten... 1TB Samsung 970 Pro ile 3 tane peş peşe vericen 5 saatte bitirir büyük ihtimalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…