Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

hocam 100mbit 3 gun sürmesi normal mi ? yada ethernet kartında bir sorun olabilir mi ethernet kartını değiştirip denemelimiyim. sürenin normal olup olmadığından da şüpheliyim
Süre normal değil. Ağ çok hızlı büyüyor. Sanırım limit falan koydular bilemiyorum.

@EmirhanKod Sizce hpooldaki günlük kazanç nereye kadar düşer? Yeni havuzların gelmesi hpool’daki kazancı iyice düşürür mü? Yatırım tavsiyesi almak için sormuyorum, sadece fikrinizi merak ediyorum.

@EmirhanKod Sizce hpooldaki günlük kazanç nereye kadar düşer? Yeni havuzların gelmesi hpool’daki kazancı iyice düşürür mü? Yatırım tavsiyesi almak için sormuyorum, sadece fikrinizi merak ediyorum.
Havuzun gücü / kazım zorluğu, oranı arttıkça biz daha az kazanıyoruz.
Şuan grafiğe baktığım zaman kazım zorluğu ve havuz gücü eşit oranla artıyor. Bir süre 0.89 seviyesinde kalır. Havuza güçlü bir yatırımcı gelmezse 3-4 gün sonra yeniden artar.

Yeni havuzlar açılınca günlük kazancımız artacak çünkü hem yatırımcı ayrılacak hem de Hpool, elindeki yatırımcıları kaybetmemek için ödemeyi arttırmak zorunda kalacak.

En fazla 0.79 seviyesine düşer daha fazla düşmez bence. Daha fazla düşerse toplu göç yaşanır.

@EmirhanKod hocam bugün sipariş verdiğim SSD geldi plot'lamaya başladım ama bu plotların sıfırlanma mevzusu hpool içinde geçerli midir acaba, 16TB HDD var hesaplarıma göre 20 güne bütün plotları bitiriyorum ama eğer sıfırlanacaksa sizce yapmaya değer mi? Yoksa yakın zamanda sıfırlanacaksa beklemek mi mantıklı olur.

Umarım Hpool'dan paramı alırım.
Hpool, onaylı havuz olmaya karar verirse geçerli olabilir.

Belki bir kez daha ertelenebilir siz yapmaya başlayın bence. Bir şey kaybetmezsiniz.

Arkadaşlar elimdeki M2 SSD plotlamayı HDD ye oranla yüzde 60 70 daha hızlı yazım yapıyor.Hd sentinel den takip edince M2 disk etkinliği sürek yüzde 5 de seyrediyor.Bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…