Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

arkadaşlar elimdeki bilgisayardaki plotların olduğu harddiski başka bilgisayara alıp devam etmek istiyorum, böyle bir şey mümkün mü?

Aynı hesapta oluyor. Farklı bir hesabın plotlarını o chia programı görmüyor ama hpool hepsini görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM ve çekirdegin yaninda yazan number of buckets 128 nedir acaba?

Solo kazımda Chia blockchain uygulamasına chia düştüğünde ne zaman düşmüş ne kadar düşmüş gelir gider tablosu var mı görebileceğimiz? Yoksa sadece gate.io hesabına çekme mi var?

Merhaba arkadaşlar bildiklerimi pekiştirmek bilmediğim varsa okuyup öğreneyim diye bu konuda en az 30-35 sayfa soru cevap okudum. Bilmediğim cevaplarını merak ettiğim bir kaç şeyide öğrendim. Ama asıl öğrendiğim herkes bu işi yapmaya hevesli fakat okuyan araştıran yok. Okuduğum 30-35 sayfada bir çok kez tekrar eden sorulara denk geldim. Okuyun okuyun okuyunnn herkese bol kazançlar

hpool'da plotlar şu anda "unsigned" "signed" olarak nasıl çözülür?

hpool'da plotlar şu anda "unsigned" "signed" olarak nasıl çözülür?
Anlayamadım? Nerede yazıyor?
Solo kazımda Chia blockchain uygulamasına chia düştüğünde ne zaman düşmüş ne kadar düşmüş gelir gider tablosu var mı görebileceğimiz? Yoksa sadece gate.io hesabına çekme mi var?
Şimdilik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…