Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Arkadaşlar 1 TB MP400 kullanan var mı yazim hizi cok dusuk.

Hevesinizi kırmak istemem ama bu arkadaşın anlattığına göre chia madenciliği sıkıntılı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

zaten plot yapan herkes durumu farketmiştir, yeni plot yaptıkça sürenin kısalmasını beklerken ağ çok hızlı büyüyor ve bizim gibi ülkelerdekiler için rekabet imkansız, yurtdışında birinin aldığı 10 tane harddisk parasına biz bir tane alabiliyoruz, bu şartlarda onlara yetişmek imkansız ve bu işten para kazanmak da çok zor olacak gibi.

Yurtdışında gerçekten millet 100 TB ile giriyor, biz 10 TB. Bu ay başında aylık 1200 dolar gözüken kazanç şu an 230 dolar. Hpool'da minimum ödeme tutarı 0.2 Chia. Hpool'un kesintisi, ağın büyümesi derken 119 plotla 0.2 chia ödemeyi 1 ay gibi bir sürede alıyorum. Yani aylık 150 dolar şu an. Sanıldığı kadar karlı değil. 12 TB HDD'yi 2800 Liraya almıştım. Sadece yatırımı amorti etmem bu gidişle 3-4 ayı bulacak.
Girecekseniz 50 TB altıyla girmeyin. Hpool 2 TB altına ödeme yapmayacağını açıkladı. Yakında 5 TB de olur, 10-20 TB de olur. Bu ağ büyümesiyle hiç belli olmaz.

Son düzenleme:
Hocam been 1TB ssd ve 5tb hdd alsam aylık ne kadar kazanırım ortalama? Ona göre elimdeki parayla gireceğim. Bütçem fazla değil. Risk alıp paramın hepsiyle girmeyi düşünüyorum. Sizce 3 ay içinde kazancımı amorti eder kazanır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…