Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Chia madenciliğinde %30 plot ilerlemesi vardı bilgisayar kapanıp açılınca sıfırlandı neden kaldığı yerden devam etmiyor?
Bilmiyorum, sıfırlanıyor. Bilgisayarın kapanmaması lazım.
plotlamanın sonunda bilgisayarın çektiği güç mü artıyor? tam o sıralarda bilgisayarım kapanıyor benim. 6 saat bekleyip çöpe gitti her şey iki kere
Pek bir değişim olmuyor.
Harici disk bir zaman sonra kendini uyku moduna alıyor. Bu sebep olabilir. İnternette diskin uyku modunu kapatmak için bazı yollar var ama bende işe yaramadı. Bende şöyle bir çözüm buldum.
Diske bir tane mp4 dosya yükledim o arka planda sürekli oynuyor. Video bitince yeniden başla diye seçtim.
Disk uyku moduna girip hata alırsanız. Disk çıkar tak yapın. Kaldığı yerden devam eder.
Bana kalırsa da şuan herkes elimdeki tüm madeni satışa koydu. Yani gelecekte şuan bu kadar satış emri oluşmayacak gibi geliyor. Ayrıca 4-5 ay 1000-1200 dolar arasında kalır gibime geliyor.

En yüksek 1500$ gördü.
Havuz açıldığında ciddi bir hareketlik olabilir.

Son düzenleme:
Plot oluştuktan sonra ve kazıya başladıktan sonra SSD ile HDD arasında ne kadar fark oluyor?
SSD hızları etkiliyor mu?

Ne kadar kazandınız hocam

Plot oluştuktan sonra ve kazıya başladıktan sonra SSD ile HDD arasında ne kadar fark oluyor?
SSD hızları etkiliyor mu?
Nasıl bir fark?

HDD hızı pek önemli değil 5900 RPM altı olmasın yeterli.
SSD'nin hızı arsa oluşturma sırasında önemli.

İlk başladığı hafta girdiğimde 1 hafta içerisinde 2 CHIA kazmıştı benim sistemde sadece 5 Plot varken. Onlardan birisini gate.io 'ya deposit edip 750 USD'ye sattım.

İlk başladığı hafta girdiğimde 1 hafta içerisinde 2 CHIA kazmıştı benim sistemde sadece 5 Plot varken. Onlardan birisini gate.io 'ya deposit edip 750 USD'ye sattım.
Zengin oldun desene. :/
Benim SSD çok geç geldi. O zamanlarda farming yapamadım.

Chia Coin Türkiye Telegram sayfasına katılabilirsiniz arkadaşlar

Zengin oldun desene. :/
Benim SSD çok geç geldi. O zamanlarda farming yapamadım.

İlk başladığı hafta girdiğimde 1 hafta içerisinde 2 CHIA kazmıştı benim sistemde sadece 5 Plot varken. Onlardan birisini gate. IO'ya deposit edip 750 USD'ye sattım.

Bir sorum olacak madencilik yaparken orada kazanmak için kalan süre gibi bir şey yazıyor chia yi çekmek için o kadar sürenin geçmesi mi gerekiyor?

Bir sorum olacak madencilik yaparken orada kazanmak için kalan süre gibi bir şey yazıyor chia yi çekmek için o kadar sürenin geçmesi mi gerekiyor?
En kötü o süre içinde Chia bulacaksın diyor. Benim de anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…