Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

AMD 3500x - 16 GB 3200 MHZ - 4 TB Samsung SSD ile ortalama günlük, haftalık veya aylık kazancım ne olur? Ona göre ssd almayı planlıyorum. Teşekkürler.

AMD 3500X - 16 GB 3200 MHz - 4 TB Samsung SSD ile ortalama günlük, haftalık veya aylık kazancım ne olur? Ona göre SSD almayı planlıyorum. Teşekkürler.

4TB alan ile hiçbir şey kazanamazsın. Şu anda 500 TL verse 1 2 aya hiçbir şey vermez.

AMD 3500x - 16 GB 3200 MHZ - 4 TB Samsung SSD ile ortalama günlük, haftalık veya aylık kazancım ne olur? Ona göre ssd almayı planlıyorum. Teşekkürler.
ssd'yi plot yapmak için alacaksan işlemcine göre 1 TB'lik m2 ssd yeterli, harddisk alanın ne kadar çok olursa kazancın o kadar yüksek olur ama chia inanılmaz hızlı büyüyor, zorluk her gün artıyor, bu da chia coinin değeri çok hızlı artmazsa kazançların düşeceği anlamına geliyor.

Ryzen 2600, nvvme 1 TB Samsung 3000 yazma hizi, 16 GB RAM 3000 hizinda ayni anda 5000 RAM 4 cekirdek ile 3 plot 10 bucuk saatte bitiyor bende.

4 çekirdek sıkıntı çıkarmıyor mu? Bende de aynı işlemci var bütün işlemciyi plot yapmaya ayırmak sorun olur diye 2 ya da 3 çekirdek veriyorum genelde ben.

4 çekirdek sıkıntı çıkarmıyor mu? Bende de aynı işlemci var bütün işlemciyi plot yapmaya ayırmak sorun olur diye 2 ya da 3 çekirdek veriyorum genelde ben.

Bende olur diye bekledim ama şu anda sıkıntı olmadı neredeyse 7 TB yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…