Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Fark ettiniz mi yoksa ben mi yanlış gördüm, sabah Chia ağı 19 exabyte üzerindeydi, şu an 19 exabyte altında görünüyor, gerileme olmuş sanki.

Fark ettiniz mi yoksa ben mi yanlış gördüm, sabah chia ağı 19 exabyte üzerindeydi, şu an 19 exabyte altında görünüyor, gerileme olmuş sanki.

Orada bazen degisik seyler oluyor gecen bir ara gece bakayim dedim yanlismi dedim surekli sayfayi yeniledim 6 ya kadar dusmustu. Sabah 15'i gecmisti gene ama.

Kasa içine iki tane dahili hdd koydum, iki tane de önceden vardı, yenilere yer kalmadığından üst üste koydum, acaba birbirlerine değmeleri statik elektrik gibi bir sıkıntı yaratır mı? deneyimleyen oldu mu bu durumu?
Bir şey daha sormak istiyorum, plot yaptığım hdd'yi başka bir pc'ye takıp 24 anahtarlı ekranı girdim, plotları yükledim ancak plot bulunamadı yazısı çıktı, ama alt tarafta adres satırı olarak plotlarım görünüyor, üretim yapmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Yer açısından bende de sorun oldu. Ben de sizinki gibi denedim ama arasına plastik yükseltme aparatı ayarlayın. Çünkü ısınma problemi olabiliyor üst üste koyunca.
Yeni bilgisayarda ise manuel plot ekleme işlemi yapmanız gerekecektir. Plot sekmesinden 3 noktaya tıklayarak manuel ekleme yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim
Şimdi tekrar baktım chia programına zaten dediğiniz gibi üç nokta olan yerden eklemiştim, ancak sadece adres satırı görünüyor plotların, çiftlik ekranında plot sayısı ve alanı görünmüyor, sizde görünüyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…