Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Daha bir aylık coinde ne graifiği olacak, genel olarak piyasayı söylüyorsan ok.
BTC hemen hemen bütün koinleri etkiliyor. Buna Chia da dahil. O düşünce herkes düşer, o yükselince hepsi yükselir. Dünkü %10 luk gerilemede ilk 100deki koinlerden sadece 1-2 tanesi etkilenmedi. Çünkü piyasanın %40-50'sine BTC tek başına hâkim. O yüzden XCH'yi genel piyasadan ayrı tutamıyoruz. Fakat projelerinde anlaşıldığı üzere BTC'ye rakip olarak doğdu. Yavaş yavaş yerini alabilir piyasada bağımsız şekilde uzun yıllar sonra.

Ne oldu ya? kimseden ses çıkmıyor

45 plot var + 6 TB daha HDD aldım toplamda 106 plot… iptal mi etsem

45 plot var + 6 TB daha HDD aldım toplamda 106 plot… iptal mi etsem
2017'de Bitcoin çakıldığı zaman kazmayı bırakanlar şu anda bin pişmanlar. Hele o zaman günde 1 Ethereum bile kazmak mümkündü. Eğer çok hayati bir para değilse bir kenara koyup unutmak iyi olur. Kim bilir, belki bir gün zengin eder.

Solo deniyorum 7 gündür, o yüzden

-Ya beyler Chia diye bir şey çıkmış, HDD ile mining yapılıyor. Girmeliyiz.
-Tamam hemen alalım 3-5 HDDD.
-Abi plotlama çok zor, üstüne 500$ düştü. En iyisi sarı siteden plotlu HDDleri satalım biz çıkalım.
Olay bundan ibaret oldu çoğu kişi için.
Maalesef Green Paperlarını okumadan girdi çoğu kişi. Hesaplarını doğru yapamadı. Fiyatları da allak bullak edip çekildiler.

Yok hocam 10,5 TB ile bir şey beklemiyorum o yüzden. Zaten Solo'ya geçtim 5 gündür. Daha dün 6 TB'lik HDD'nin siparişini verdim. Şimdi düşünüyorum iptal mi etsem iade edip

Ben bilgisayarı değiştirdim 30 plotumu yeni bilgisayardaki chia görmedi, eğer gördüremezsem havuza geçeceğim, görürse solo devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…