Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Ben bilgisayarı değiştirdim 30 plotumu yeni bilgisayardaki chia görmedi, eğer gördüremezsem havuza geçeceğim, görürse solo devam.
24 haneleri anahtarının aynısını girersen görür hocam. Umarım o anahtarı bir yere kaydetmişsinizdir.
Yok hocam 10,5 TB ile bir şey beklemiyorum o yüzden. Zaten Solo'ya geçtim 5 gündür. Daha dün 6 TB'lik HDD'nin siparişini verdim. Şimdi düşünüyorum iptal mi etsem iade edip
Hocam kimse bir şey diyemez bu duruma. 2-3 yıl yavaş yavaş kazarım ben yükselirse ilerde değerlendirmiş olurum dersen devam edebilirsin. Fakat ben 20 TB kurayım parasını 1 ayda çıkarıp 2 .3. ayda kar elde edeyim derseniz bu maalesef şu anda hayal oldu.
 
24 haneli tohum anahtarını girdim ama plotların sadece adres satırları görünüyor, çiftlikde görünmüyor, çözmeye çalışıyorum, çözersem yazarım burada, belki aynı durumu yaşayanlar olur.
 
merhaba arkadaşlar, bende chia coin madenciliği yapmak isitiyorum.yalnız aklıma takılan bir soru var. ben madenciliği kotalı internet olan bir sistemde yapmayı planlıyorum.chia madenciliği esnasında ne kadar veri trafiği oluşuyor ?
 
Girerken 2 defa düşünün. Gelirler yerlerde. 70-80 TB ile aylık trafik 1 TB'ı buluyordu.
 
@kafkasor Bu coin için çok geç kaldın. Geçen sene bu zamanlarda girenler iyi para kazandı ama şu an 11.50 TB ile aylık gelirim 8 dolar. Üstelik sürekli düşüyor. İyi bir işlemci alıp işlemci ile kazım yapsan chia'dan daha çok getirisi var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…