Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

1 TB ile bile fena paralar gözüküyor. Nasıl bu kadar yüksek kazançlı olabilir?
Kazanç bu şekilde yüksek olmaya devam ederse piyasada SSD ve HDD bulunamaz hale gelecek. Gördüğüm birkaç yabancı alışveriş sitesinde yüksek boyutlu HDD'ler en çok satanlar listesine girmiş bile.

Kazanç bu şekilde yüksek olmaya devam ederse piyasada SSD ve HDD bulunamaz hale gelecek. Gördüğüm birkaç yabancı alışveriş sitesinde yüksek boyutlu HDD'ler en çok satanlar listesine girmiş bile.
Ödül sistemi varmış yanılmıyorsam. Yani düşük terabaytlı disklerde ödül almak çok zor. Ödül dediği de chia coin. Ondan dolayı sanmıyorum 1 TB için kimsenin bu kadar para vereceğini.

Arsaları Yuksek Hızlı Bır bilgisayarda Olusturup Sonrasında farklı bilgisayarda Calısması Mumkunmu ya da nasıl yapılabılır?

Arsaları Yuksek Hızlı Bır bilgisayarda Olusturup Sonrasında farklı bilgisayarda Calısması Mumkunmu ya da nasıl yapılabılır?
Plot'ları oluşturduktan sonra uygulamayı farklı bir bilgisayara kurup cüzdanı da yeniden aktive ettikten sonra senkronize olmasını bekleyip plot'ları o bilgisayara taşıyarak olmaması için bir sebep yok. Ancak network büyüdüğü için senkronize olması biraz zaman alabilir. Mevcut bilgisayardan tüm verilerle birlikte transfer etmenin de yöntemi vardır muhtemelen ama ihtiyacım olmadığı için bakmadım, dökümanlarında vardır büyük ihtimalle.

8 TB HDD ve 1 TB nvme SSD İle girilir mi? Bu boyuttaki disklerle veya daha altıyla yapan var mı? Aylık kazanç 700 dolarlarda geziyor ama bana fiyatı epey düşecekmiş gibi geliyor.
Fiyat 400 dolar seviyesine düşer.

Haftaya 8 TB ile farming yapanlar çekilmek zorunda kalacak.
Girmek istiyorsan birileri ile birleşmen lazım. Havuzlarda ne kazandırıyor diye sorarsan şuan sadece 1 tane var. O da tehlikeli.
1 TB ile bile fena paralar gözüküyor. Nasıl bu kadar yüksek kazançlı olabilir?
Kazanamazsın.
Ödül sistemi varmış yanılmıyorsam. Yani düşük terabaytlı disklerde ödül almak çok zor. Ödül dediği de chia coin. Ondan dolayı sanmıyorum 1 TB için kimsenin bu kadar para vereceğini.
Verir ama yılda 1 verecek.

Haftaya 8 TB ile farming yapanlar çekilmek zorunda kalacak.
Girmek istiyorsan birileri ile birleşmen lazım. Havuzlarda ne kazandırıyor diye sorarsan şuan sadece 1 tane var. O da tehlikeli.
CHIA için farming pool nerede var? Örneğin ETH kazanların girdiği ethermine.com benzeri bir havuz mu oluştu? Eğer böyle bir oluşum varsa linklerini paylaşabilir misin lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…