Chia madenciliği için minimum SSD ve HDD kaç TB olmalı?

cengizovic

Hectopat
Arkadaşlar elimde 2 bin lira civarı param var. Bu işe girişmek istiyorum. Aylık 300 dolar kazanmak için minimum kaçlık SSD ve HDD alınmalıdır? Ona göre biraz daha para bulup bu işlere girişmek istiyorum.

Forumda okudum bazıları hala bu iş riskli diyor. Ağ zorluğu artıyor diyor. Emin olamadığım için işin içinde olan arkadaşlara sormak istiyorum. Sizce nasıl yol izlemeliyim?

2000 TL ile bu işe giremezsin bile. Kazanmayı bırak yatırdığını bile kurtaramazsın. Yol yakınken vazgeç.

Sadece depolama mı yoksa tüm sistem mi? Elimde 500GB M.2, 240GB SSD, 4TB HDD ve bir 250'lilik HDD daha var ve i5 10400F 8 GB sistemim var. Ben yapabilir miyim?

Sadece depolama mı yoksa tüm sistem mi? Elimde 500GB M.2, 240GB SSD, 4TB HDD ve bir 250'lilik HDD daha var ve i5 10400F 8 GB sistemim var. Ben yapabilir miyim?
öncelikle 240gb ssd ve 250gb HDD yi sayma bile. 100GB alan yaratmak için 360gb yer gerekiyor. Onlara plot oluşturana kadar zaten inanılmaz zaten geçeçek.

24 TB ile tüm plotları oluşturup başladığını varsayarsak şuan alabileceğin maksimum kazanç 6 ayda 500 dolar. Sen bunu 4TB ile yakmak istiyorsun getirisi olmayacak ve ssd'nin ömrü bitecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00