Hocam direkt içicem bekletince jelimsi oluyormuşYoğurtla tüket
Suya attığın zaman genelde jelimsi oluyor.
Yoğurtla ye veya dediğin gibi suyla da içebilirsin. Ödem mi atmak istiyorsun?
Hocam direkt içeceğim bekletince jelimsi oluyormuş.
Günlük omega 3 ihtiyacını karşılayamazsın bitkisel içeriklerle. Karşılamak için kamyon kamyon chia tohumu, tonlarca keten tohumu kabak çekirdeği falan yemen lazım.Günlük Omega 3 ihtitacımı karşılamak için kullanmak istiyorum
Günlük Omega 3 ihtiyacını karşılayamazsın bitkisel içeriklerle. Karşılamak için kamyon kamyon chia tohumu, tonlarca keten tohumu kabak çekirdeği falan yemen lazım.
Ayrıca içinde bulunan Omega3 kalitesiz Omega3.
Tavsiyem direkt hap olarak al. Veya yağlı balıklardan yiyeceksin somon, uskumru falan.
Tüketim yöntemi olarak da en efektif yöntem suda veya sütte, kısacası bir sıvıda bekletmek. İçine su alarak şişecek. Böylece sindirim ve bağırsak sağlığınıza fayda sağlayacak.
ALA formu hocam o. EPA ve DHA az miktar da olsa bulunuyor sanıyordum ben hatta direkt hiç bulunmuyormuş.İnternette 2 kaşık Omega 3 tamamen karşılıyor yazıyor.
Ala formu hocam o. Epa ve dha az miktar da olsa bulunuyor sanıyordum ben hatta direkt hiç bulunmuyormuş.
Eki Görüntüle 2463642
Ala formu vücut için biyoyararlılığı en düşük for mudur Omega 3'ün. Yani şöyle diyeyim atıyorum 100 gram ala aldınız. Vücut bunu işleyip çeşitli kimyasal döngülerden geçirerek kendine yarayan epa ve dha formuna çevirir. Ancak 100 gramdan
1 gram çevirebilir. Yani bir işe yaramaz. Yaraması için bayağı bayağı almanız lazım.
Çöp kısacası.
Yetişkin bir bireyin günlük 1000 -3000 mg arası epa + dha alması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.