topraakk
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: Ryzen 7 7800X3D / Motherboard: Gigabyte B650 EAGLE AX / GPU: Gigabyte AMD RADEON RX 9070 XT GAMİNG OC 12GB / RAM: 2x16GB Kingston Fury RGB 6000 Mhz DDR5 RAM / SSD: WD Green 480 GB NVMe SSD / Headphone: HyperX Cloud II / Mouse: MChose A5 Ultra / Keyboard: Chilkey ND75 / Laptop: Asus TUF Gaming FX505GT
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, birkaç gündür klavye almayı planlıyordum. Biraz araştırdım; en sonunda Chilkey ND75 almaya karar verdim. Görüntüsü, sesi, üzerinde ekran olması falan aşırı hoşuma gitti. Almışken de kaliteli bir şey almak istiyorum açıkçası; ancak klavyedeki polling rate 1 kHz imiş. Sizce klavyelerdeki polling rate olayı çok önemli mi? Oyunlarda aşırı bir avantaj sağlar mı? Ben de genelde Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyorum; baktığımda da çoğu kişi 8 kHz övmüş ama bilemedim. Foruma danışmak istedim, sizce alınır mı, alınmaz mı? Eğer başka klavye önerecekseniz %75 önerin; daha büyük ya da daha küçük boyutlarda bir klavye istemiyorum. Bütçem maksimum 6.200 TL'ye kadar çıkabilir. Şimdiden teşekkürler.