Chilkey ND75 alınır mı?

Bütçe
6200 TL

topraakk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 7 7800X3D / Motherboard: Gigabyte B650 EAGLE AX / GPU: Gigabyte AMD RADEON RX 9070 XT GAMİNG OC 12GB / RAM: 2x16GB Kingston Fury RGB 6000 Mhz DDR5 RAM / SSD: WD Green 480 GB NVMe SSD / Headphone: HyperX Cloud II / Mouse: MChose A5 Ultra / Keyboard: Chilkey ND75 / Laptop: Asus TUF Gaming FX505GT
Meslek
Öğrenci
Merhaba, birkaç gündür klavye almayı planlıyordum. Biraz araştırdım; en sonunda Chilkey ND75 almaya karar verdim. Görüntüsü, sesi, üzerinde ekran olması falan aşırı hoşuma gitti. Almışken de kaliteli bir şey almak istiyorum açıkçası; ancak klavyedeki polling rate 1 kHz imiş. Sizce klavyelerdeki polling rate olayı çok önemli mi? Oyunlarda aşırı bir avantaj sağlar mı? Ben de genelde Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyorum; baktığımda da çoğu kişi 8 kHz övmüş ama bilemedim. Foruma danışmak istedim, sizce alınır mı, alınmaz mı? Eğer başka klavye önerecekseniz %75 önerin; daha büyük ya da daha küçük boyutlarda bir klavye istemiyorum. Bütçem maksimum 6.200 TL'ye kadar çıkabilir. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, birkaç gündür klavye almayı planlıyordum. Biraz araştırdım; en sonunda chilkey ND75 almaya karar verdim. Görüntüsü, sesi, üzerinde ekran olması falan aşırı hoşuma gitti. Almışken de kaliteli bir şey almak istiyorum açıkçası; ancak klavyedeki polling rate 1 KHz imiş. Sizce klavyelerdeki polling rate olayı çok önemli mi? Oyunlarda aşırı bir avantaj sağlar mı? Ben de genelde Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyorum; baktığımda da çoğu kişi 8 KHz övmüş ama bilemedim. Foruma danışmak istedim, sizce alınır mı? Alınmaz mı? Eğer başka klavye önerecekseniz %75 önerin; daha büyük ya da daha küçük boyutlarda bir klavye istemiyorum. Bütçem maksimum 6.200 TL'ye kadar çıkabilir. Şimdiden teşekkürler.

Manyetik sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız tercih edilmeli. Onun da zaten mekanik klavyeye göre aşırı bir artısı olmuyor. Teknik değerlerde gözle görülür bir fark görmek çok mümkün değil. Manyetik klavyenin teknolojileri iyi sadece, rapid trigger ve SOCD gibi. Bazı oyunlar SOCD kullanımına zaten izin vermiyor. Asıl soruya gelirsek ND75 kesinlikle alınır, güzel ürün. Alternatif olarak buna da bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı