Chimera bootloader'i tamaman kaldırma ve 0x80070490 hatası

Eray Ünal

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Unibeast sayesinde Mac OS kurup hevesimi aldım ve şimdi tamamen kaldırmak istiyorum. Aşağıdaki resimde gözüktüğü gibi USB'den boot ediyordum. Öncelikle Paragonla Mac kurulu bölümü tamamen sildim ve tekrar HTFS formatında biçimlendirdim(New Volume olarak gözüken kısım). Artık tamamen bundan kurtulmak istiyorum.
20150416_084440_resized.jpg

Windows'u System Reserved yazan kısımdan açabiliyordum, sorunda tam olarak anladığım kadarıyla burada sanırım. Windows 8'den Windows 7'ye geçiş yapmak için setup'ı başlattığımda aşağıdaki hatayı aldım ve bunu System Reserved ile bağdaştırdım. Bu sorunu nasıl halledebilirim arkadaşlar?
1.png

Ayrıca USB'siz bilgisayarı açtığımda ''boot0af error'' hatası alıyorum

Merhaba arkadaşlar.
Unibeast sayesinde Mac OS kurup hevesimi aldım ve şimdi tamamen kaldırmak istiyorum. Aşağıdaki resimde gözüktüğü gibi USB'den boot ediyordum. Öncelikle Paragonla Mac kurulu bölümü tamamen sildim ve tekrar HTFS formatında biçimlendirdim(New Volume olarak gözüken kısım). Artık tamamen bundan kurtulmak istiyorum.
20150416_084440_resized.jpg

Windows'u System Reserved yazan kısımdan açabiliyordum, sorunda tam olarak anladığım kadarıyla burada sanırım. Windows 8'den Windows 7'ye geçiş yapmak için setup'ı başlattığımda aşağıdaki hatayı aldım ve bunu System Reserved ile bağdaştırdım. Bu sorunu nasıl halledebilirim arkadaşlar?
1.png

Ayrıca USB'siz bilgisayarı açtığımda ''boot0af error'' hatası alıyorum
Bir çözüm önericek bir arkadaş yok mu?

Sen şimdi USB'siz boot mu ediyordun önceden? Diskin MBR ise kurulum USB'sinden CMD'ye eriştikten sonra bootrec /fixmbr yazıp dener misin. Sorunu bu şekilde çözdüm ben. Yazdıktan sonra Windows 7 kurulumuna devam et. CMD'ye erişmek için Shift + F10 bas.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı