Chip-para nerede değerlendirilebilir?

@Tim hocam, benimki biraz alakasız ama benim Akbank kartımda 60 TL chip-para var. Ben bunu nerelerde değerlendirebilirim? Yeterli bilgi bulamadım da.
Marketlerin çoğunda ve Hepsiburada'da kullanabilirsiniz. Kredi kartınız varsa herhangi bir dönem içi harcamanızı chip-paranız ile ödeyebilirsiniz.

Kart puanı kullanmak istiyorum diyebilirsiniz. Akbank üye iş yeri olması gerekiyor, eğer yoksa kullanamazsınız. Her markette Akbank olmayabilir ancak aracınız varsa petrol istasyonlarında neredeyse tüm bankaların pos cihazı olur ve akaryakıt alırken kullanabilirsiniz.

Aracım yok maalesef Akbank üye iş yeri olup olmadığını nereden bileceğim çünkü zincir marketteki kasiyerin üye olup olunmadığından haberi bile yoktur bence.

Axess'e taksit yapıyorsa çok yüksek ihtimalle puan da kullanılır. Gıdaya taksit yapılmıyor ama Aktüel ürünlere yapılıyor genelde. Bim'de yeni tip kasa cihazları varsa kartı pos cihazına takınca puan kullanmak ister misiniz diye soruyor anlaşmalı bankalarda. Yani temassız olarak da puan kullanılmıyor. Bu bilgiyi de vereyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı