Chipset driver'ı güncellenmeli mi?

kirazcigal

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayara formatımı attım. Armoury Crate'i ve gerekli driverları da yükledim fakat chipset Driver'ını son sürüme güncellemeli miyim sizce? Ve nasıl bir katkısı olur?

Güncellemek iyi bir fikir, manual olarak kurmayı bilmiyorsan işlemcinin web sitesinde Auto Detect Installer bulunuyor onu kullanarak kurabilirsin.

Şimdi güncelleyin ve bir sonraki formattan sonra tüm driverları Armoury Crate üzerinden tek tıkla indirmeyi unutmayın. :D

Şimdi burada mizah mı yapıyorsun yoksa bilgi vermek için mi söyledin yoksa Armoury Crate'i mi tavsiye etmiyorsun anlamadım?

Güncellemek iyi bir fikir, manual olarak kurmayı bilmiyorsan işlemcinin web sitesinde Auto Detect Installer bulunuyor onu kullanarak kurabilirsin.
Güncellemeyi biliyorum, sadece nasıl bir etkisi var onu merak ettim.

Şimdi burada mizah mı yapıyorsun yoksa bilgi vermek için mi söyledin yoksa Armoury Crate'i mi tavsiye etmiyorsun anlamadım?

Güncellemeyi biliyorum, sadece nasıl bir etkisi var onu merak ettim.
Bilgi vermek için söyledim. Armoury Crate den indiririm tüm driverları formattan sonra. Otomatik bulur hepsini tek tıkla indiririm. Bana göre dünyanın en iyi yazılımlarından birisidir Armoury Crate.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı