Hayır karışmanıza gerek yok. Otomatik olarak sistemlerde bu ayarda geliyor. Örnek vermek gerekirse bende de bu donanım güç tasarruf modundaFotoğraftaki gibi diğer chipset sürücüleri de böyle gözüküyor. Bir sorun olur mu? Yoksa kutucuktaki tiki kaldırmalı mıyım?
Eki Görüntüle 1417185
Aygıt yöneticisinden mi?Bence bu öyle kalsın ama USB sürücülerinin tasarruf modunu kapatın. Ayrıca, yüksek duyarlıklı süre ölçerini kapatın ek olarak.
Buldum fakat böyle bir ayar yok.Bence bu öyle kalsın ama USB sürücülerinin tasarruf modunu kapatın. Ayrıca, yüksek duyarlıklı süre ölçerini kapatın ek olarak.
Yaptım teşekkürlerEvrensel seri veri yolu denetleyicilerinden USB yazanların tasarrufunu kapatın. İnsan arabirim cihazı için gene aynı şeyi yapın. Sistem aygıtlarına gelin ve yüksek duyarlıklı süre ölçerini kaldırın.
Yaptım teşekkürler.
bcdedit /deletevalue useplatformclock
yaptım sağol.Yüksek duyarlıklı süre ölçerini tamamen kaldırmak için CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bunu yazın:
Kod:bcdedit /deletevalue useplatformclock
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.