Chipset sürücüsü doğrudan güncellenebilir mi?

Makaleler
80
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Profil Kapağı
1525088093
Misalen chipset sürücümüzün yeni versiyonu yayınlandı diyelim. Direkt doğrudan üzerine mi kurulum yaparsınız öncekini kaldırıp mı öyle yükseltirsiniz? Görüşlerinizi alayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir konuda paylaşmıştım o aklıma geldi :)
  • Fakat önemli nokta şu üst üste sürücü kurmamak, çoğu zaman sürücü hataları büyük çoğunlukla bu yüzden çıkıyor.
  • Ethernet veya Ses sürücü dahi olsa eskisi Güvenli mod ile silinir sonra yenisi kurulur.
  • Diğer bir önemli nokta ise Windows arka planda sürücü kurmadan sizin önce kurmanızdır bunun önüne geçmek için interneti kapatmak gerekir.

Bir konuda paylaşmıştım o aklıma geldi :)
Ben bu sefer üstüne kurayım dedim. 2 tane AMD GPIO Controller görünüyor. Acaba önceden de öyle miydi merak ediyorum doğrusu.

Format attıktan sonra yükledi ise üst üste kurma söz konusu değil, fakat aygıt yöneticisi altından güncelle diyerek güncelledi ise büyük ihtimal üst üste kurmuştur.
Direkt durup dururken Windows update'e Advanced Micro Devices güncellemesi geldi. Chipset veya ne olduğu yazmıyordu.
Bu arada tek AMD parçam işlemci.

Hmm üst üste kurmuşa benziyor eğer bir sorun oluşturmadı ise kullanmaya devam edin, eğer içiniz rahat değil ise eski sürücüyü güvenli mod ile silip yenisini kurabilirsiniz.
Bu arada tek AMD parçam işlemci.
Chipset İntel'e ait galiba :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı