O orcnnylmzz Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 20 Mart 2020 #1 Merhaba, arkadaşlar sanırım dün chipset sürücüsü yayınlandı ama sürücü kurulmuyor %0'da duruyor hiç ilerlemiyor, bu sorunu yaşayan başka biri var mı acaba nasıl çözebilirim? APU laptop kullanıyorum AMD A9 9420. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2020
Merhaba, arkadaşlar sanırım dün chipset sürücüsü yayınlandı ama sürücü kurulmuyor %0'da duruyor hiç ilerlemiyor, bu sorunu yaşayan başka biri var mı acaba nasıl çözebilirim? APU laptop kullanıyorum AMD A9 9420.
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 20 Mart 2020 #2 Yeni sürücüde sorun var bu genel bir sorun çoğu kişide durum aynı. Düzeltirler gün içerisinde. Son düzenleme: 20 Mart 2020
M Manhunt47 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 97 20 Mart 2020 #4 Düzelmedi hala bende yüklenmiyor :/ Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2020
O orcnnylmzz Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 20 Mart 2020 #5 Neurevt dedi: Yeni sürücüde sorun var bu genel bir sorun çoğu kişide durum aynı. Düzeltirler gün içerisinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim beklemekten başka bir şey yok o zaman tahmin de etmiştim.
Neurevt dedi: Yeni sürücüde sorun var bu genel bir sorun çoğu kişide durum aynı. Düzeltirler gün içerisinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim beklemekten başka bir şey yok o zaman tahmin de etmiştim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.871 Makaleler 26 Çözümler 517 20 Mart 2020 #6 Ben script hatası alıyorum, o hatadan sonra %0 da kalıyor.
PunchLiner Kilopat Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 459 Çözümler 4 20 Mart 2020 #7 Emir M. dedi: Ben script hatası alıyorum, o hatadan sonra %0 da kalıyor. Genişletmek için tıkla... İyi yine bi hata alabilmişsin o da bir gelişme , ben hata dahi almadım
Emir M. dedi: Ben script hatası alıyorum, o hatadan sonra %0 da kalıyor. Genişletmek için tıkla... İyi yine bi hata alabilmişsin o da bir gelişme , ben hata dahi almadım
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.871 Makaleler 26 Çözümler 517 20 Mart 2020 #8 PunchLiner dedi: İyi yine bi hata alabilmişsin o da bir gelişme , ben hata dahi almadım Genişletmek için tıkla... Denetim masasından sürücüyü kaldırdım, hata vermeden %0 da kalıyor.
PunchLiner dedi: İyi yine bi hata alabilmişsin o da bir gelişme , ben hata dahi almadım Genişletmek için tıkla... Denetim masasından sürücüyü kaldırdım, hata vermeden %0 da kalıyor.
O orcnnylmzz Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 20 Mart 2020 #9 Bir sürücü çıkartacaklar onu bile doğru düzgün beceremiyorlar.
psychomax13 Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Teacher 20 Mart 2020 #10 Dostlar reddit üzerinde bir çözüm mevcut. Şunu indirip sonrasında kurulum yapabilirsiniz. https://support.microsoft.com/en-us/help/17588/windows-fix-problems-that-b-programs-being-installed-or-removed kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dostlar reddit üzerinde bir çözüm mevcut. Şunu indirip sonrasında kurulum yapabilirsiniz. https://support.microsoft.com/en-us/help/17588/windows-fix-problems-that-b-programs-being-installed-or-removed kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et