Chipset sürüsücü nereden yüklenmeli?

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi Anakarta sahibim, R7 7800x3D işlemci ile beraber kullanıyorum.
SS ekliyorum. Chipset driver güncellemesini hep Anakartın sitesinde Drivers sekmesinden en güncelini indiriyordum ancak AMD sitesinde X670E chipsetine girdiğimde daha güncel bir driver gördüm. Ben nereden güncellemeliyim? Bunlar farklı şeyler mi? Açıklayarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• amdsitesi.png
    155,5 KB · Görüntüleme: 36
  • msisitesi.png
    236 KB · Görüntüleme: 43
MSI sitesindeki daha güncel Mart 11, AMD deki Şubat 25.
Ben mi yanlış görüyorum anlayamadım Anakartın tarihi 22.01.2025 - AMD sitesinde ise 25.02.2025 attığım ekran görüntülerinde acaba yanlış yere mi bakıyorum anlamadım.

Birde açıkçası uygulama yerine manuel indirmeyi ve kurmayı daha çok tercih ediyorum.

Download butonu altındaki tarihe bak.

Anladım. Bende anakart üreticisinin sitesinden yükleme taraftarıyım ki oradan yükledim ancak şu anda iki farklı sürüm var iki sitede de farklı çıkış tarihi var. AMD sitesindeki daha güncel görünüyor ve anakart üreticisinde olan sürüm yüklü bende, eski sürüm gibi geldiği için emin olamamıştım fikir almak için sormak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…