Chivalry 2 vs Mordhau

Antilop14

Hectopat
Daha fazla  
Ben indirimler bitmeden ikisini de aldım önerilere göre oynamayacağım olanı iade edeceğim. Aradaki 22 TL farka değer mi sizce chivalry 2, çoğu kişi daha iyi olduğu konusunda hemfikir ancak 22 TL farka değer mi, büyük bir farklılık, oynanış sunar mı?

Mordhau da 200+ saatim var ve chivilry 2 denedim gerek combat gerek gerçekcilik açısından mordhau çok daha iyi. Ayrıca mordhau kitlesi hayatımda gördüğüm en eğlenceli oyuncu kitlesini barındırıyor. Oyun içerisinde bulunan hareketler ve sesler ile çok kolay anlaşmak mümkün bazen karşı taraf ile komik anlar oluyor falan. Mordhau fun serverlere de sahip sıkışdığın vakit bu serverlerde YouTube izleyerek savaşabilirsin. İstersen al ve dene sevmezsen iade edersin ancak mordhau gerçekten süper bir oyun.

Mordhau da 200+ saatim var ve chivilry 2 denedim gerek combat gerek gerçekcilik açısından mordhau çok daha iyi. Ayrıca mordhau kitlesi hayatımda gördüğüm en eğlenceli oyuncu kitlesini barındırıyor. Oyun içerisinde bulunan hareketler ve sesler ile çok kolay anlaşmak mümkün bazen karşı taraf ile komik anlar oluyor falan. Mordhau fun serverlere de sahip sıkışdığın vakit bu serverlerde YouTube izleyerek savaşabilirsin. İstersen al ve dene sevmezsen iade edersin ancak mordhau gerçekten süper bir oyun.

Fazladan 22 TL'yi de gözden çıkaramadım galiba ya. Chivalry iade edeceğim sağ ol mesajın için. Çoğu kişi chivi çok övüyordu da ben de YouTube'dan gameplaylerini izledim çok farklı gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı