Chivalry 2'de bilgisayar gereksiz ısınıyor

Ihspnn

Picopat
Katılım
3 Haziran 2023
Mesajlar
80
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: 16GB
SSD: ADATA Legend 850 1TB
Anakart: ASUS PRIME A520M-K
Cinsiyet
Erkek
Daha önce mevcut sistemimde RDR2, Cyberpunk, Last of Us, God of War ve birçok oyunu orta-yüksek karışık ayarlarda gram ısınma olmadan sorunsuz şekilde oynadım, bitirdim. Chivalry 2'ye girdiğimde ise bilgisayarım bir anda gereksiz derecede ısınmaya başlıyor, çıktığımda ise geri düzeliyor. Oyuna girdiğimde menüde dahi bilgisayar bir garip oluyor. Oyunu oynamayı istiyorum fakat böyle olmaya devam ederse, mecburen riske atmamak için silmek zorundayım, bunun bir çözümü var mıdır? (Bilgisayarda donanımsal açıdan bir sorun olduğunu düşünmüyorum alınalı daha 1 yıl bile olmadı, yeni sayılır.)
 
Her konuda haklı olmak zorunda değilsin dostum, mobilden girince bilgisayardakinin aksine görmeme olasılığın sıfıra iniyor, konudan önce sistem bilgilerini görüyorsun? Ve nedensizce alakan olmayan konu hakkında sürekli yorum yapma gereği duyuyorsun, o sistem muhabbettinde adın bile geçmedi. Konuyu sadece basit birkaç satır cevap için açtım neye çevirdiniz.
Sana konunun en başında sıcaklıkların kaç derece olduğunu sordum hâlâ bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun haksız olduğun hâlde.
Isınmaya başlıyordan kastınız kaç derece ve işlemci mi, ekran kartı mı?

Sistem bilgilerini konuya yazmanın bir zorunluluk olduğunu ve kimsenin daha fazla kısmından senin sistemini kontrol etme zorunluluğu olmadığını kuralları atarak bile belirtmeme rağmen hâlâ aynı şekilde devam ediyorsun. Sıcaklıkları da paylaşma sistemini de paylaşma, bu şekilde birileri tahmin eder hepsini umarım. Kolay gelsin.

Mobilden girince bilgisayardakinin aksine görmeme olasılığın sıfıra iniyor.
Screenshot_2024-04-08-22-38-10-64_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg
 
Son düzenleme:
Sana konunun en başında sıcaklıkların kaç derece olduğunu sordum
Senden önce yazan kişiye yanıt verdikten hemen sonra atlamasaydın bu gün sabah yazacaktım zaten.
hâlâ bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun haksız olduğun hâlde.
Hayır, sadece uzatıyorsun. Daha birkaç mesaj önce sistem bilgilerini göremiyorum diyordun ama attığın ss te orda kocaman Daha fazla bilgi butonu var, gözümden kaçmış, yazmayı unutmuş olabilirim, kendin oradan bakabilirdin, öncede söyledim şimdide söylüyorum, siteye nadiren olarak giren ben bile bu tür şeylere dikkat ederim, o kadar vakit geçiriyorsun madem, neden bi bakmadın oraya? Ha uğraşmak istemiyorsun madem, direk konuya yanıt verme. Basit bir konu için bile üşenmeden satır satır yazı yazdın. Ve haksız olduğum yer tam olarak nedir onuda söyleseydin keşke.
Sıcaklıkları da paylaşma sistemini de paylaşma, bu şekilde birileri tahmin eder hepsini umarım. Kolay gelsin.
Aynı şeyi 5.kere yazmaman için tüm değerler;
Normal değer: 40-45
Oyuna girince: 60-70
Oldu mu?
 

Geri
Yukarı