Çözüldü Chorme'dan müzik açıp başka bir sekmeye geçince müzik takılmaya başlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baybarsyontar

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kamera Asistani
Merhaba abilerim,

Ben ne zaman Chorme'dan müzik açıp başka bir sekmeye geçsem müzik takılmaya başlıyor. Aynı şey videolarda da oluyor, ama Youtube sekmesine döndüğüm anda takılmalar gidiyor sorunsuz halde devam ediyor. Fakat ne zaman gene sekme değiştirsem tekrarlıyor, buna bir çözüm yok mudur? Çözüm yoksa Yandex Browser'a geçmemi önerir misiniz?

Bu sorunu yaşıyorsan şu adımları uygula. Youtubeda bir video aç ve durdur. Sağ tıkla ayarlar.
KPkZVN.png

Göstermiş olduğum gibi "✔" işaretini kaldır. Kapat de. Sonra chromeda "ayarları tıkla" gelişmiş ayarları aç de orda ilk başta "gizlilik" kısmında "içerik ayarlarına" tıkla "eklentiler kısmında "Eklentileri ayrı ayrı devre dışı bırak..." yazar ona tıkla:

ekBy5q.png
sonra
em6WvZ.png

Bunları yap. Artık sorun kalmayacaktır. Gereksiz eklentileri de devre dışı bırakarak, chromedan iyi performans alabilirsin. Umarım faydalı olmuşumdur. Bunları bir dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın bilgisayara geçtiğim gibi deneyeceğim.

Donanım hızlandırmayı kapadım fakat değişen bir şey olmadı, az sonra bilgisayarı odama alinca diğerlerinide deneyeceğim.

Olmazsa eğer kardeşim sana "Mozillia Firefox"öneririm bende yandexi kullandım ama onun kadar acayip ram tükenten bir browser görmedim açıkcası google chromuda öğle ram tüketi bir hayli fazla sana önerim firefox kullan özel ayarlarınıda yap çok iyi kullanırsın bende gayet şuan hızlı ve kullanışlı.

Firefox'u deniyorum Murat abi hemen.

Evet Murat abi, Firefox'da böyle bir sorun yok. Sağ olasın öneri için Murat abi, kurtardın beni takılmalardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altta verdiğimi tüm tarayıcılar kapalı iken kur;
Link

Kurduktan sonra ccleaner ile temizlik yapıp chrome da tekrar videoyu kontrol et. Donanım ivmesi açıksa kapat, kapalı ise açıp dene. Her bir deneme de Chrome kapatıp görev yöneticisinde de kontrol edip kapandığına tekrar açıp kontrol et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı