CHP binasına "Ben Kemal, geliyorum" afişi asıldı

Arkadaşlar anlamadığınız şu, bu adam ben aday olacağım çekilin demiyor. 6 adet parti üyesi oy vererek aday çıkartıyor ve aynı şekilde parti başkanını da yüzlerce parti üyesi seçiyor. Herkes bu adamı görüyorken siz nasıl bir sevdadan bahsediyorsunuz anlayamıyorum.

Benim KK konusunda içim hiç rahat değil hocam. Her türlü muhalefete vereceğim ama bu Türkiye'nin en kritik seçimi ve kesinlikle kazanacak bir aday lazım bize. Kaldı ki Kılıçdaroğlu zaten çok yaşlı. Ne zaman öleceği veya ne zaman Alzheimer olabileceği hiç belli olmaz. En garanti iş İmamoğlu.

İmamoğlu aday olsa bile o kişiyi yenebileceğini düşünmüyorum. Ya halkın cahilliğiyle, ya da hırsızlıkla yine kazanır. Anlatmaya çalıştığım şey bu.

Ben de benzer duygular içindeyim ama KK aday olursa gidip Erdoğan'a oy vereceğim diyenler falan boş algı yapıyor. Onların oyuna ihtiyacımız yok, sen ona oy vermeyi kafaya koymuşsun zaten. Şov yapmaya çalışıyorlar kafalarınca.

Adam ömür boyu kalmayacak iktidar da. O zaman şunu da düşünelim ya uçağı düşerse? Böyle şeyleri düşünmek akıl mantık işi değil.

Mevcut lideri koltuğundan böyle edecek. Replikler birebir aynı olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…