CHP binasına "Ben Kemal, geliyorum" afişi asıldı

Mansur Yavaş da Erdoğan ile başa çıkamaz hocam. Ankara'da seviliyor ama etliye sütlüye karışmayan birini Cumhurbaşkanı adayı yapmak mantıksız. Kazansa iyi yönetir orası ayrı.
Ben iyi yönetilmek istiyorum artık ya. Adalet olsun istiyorum cidden bıktım artık. Üstelik ben yapabileceğine inanıyorum. Hangi partiye oy vereceğimi bilemiyorum.

Not : Yahu İslam Federe Devleti'nin Köln'de ne işi var diyenlere Batı Berlin diyelim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen, hatta önceki tüm seçimlerde yaptığı gibi değil mi?

İmamoğlu aday olsa bile o kişiyi yenebileceğini düşünmüyorum. Ya halkın cahilliğiyle, ya da hırsızlıkla yine kazanır. Anlatmaya çalıştığım şey bu.
Hocam o işler öyle yürüse AKP büyükşehirlere direkt el koyardı. Kaybettikleri zaman birşey yapamazlar. Uluslararası hukuka ve demokrasiye aykırı. Dünya çapında diktatör ilan edilir.

Hocam adamın hiç bir politikası yok. Ülkede değişecek tek şey ülkenin başında sağ gericiler yerine sol gericiler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…