CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 10 soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TRT Haber çok tarafsız. A Haber yok mu?

Video TRT Haber'in videosu değil ki. Video Hükümet tarafından yayınlanıyor. Sadece yayınlandığı kanal orası. Bu kadar da olma ve videoyu izle öğren.

CNN-Türk veya Habertürk üstünden atsam ne değişecek? Halk TV yayınlamadı çünkü bu videoyu benim hatırladığım.
 
Soruların yarısından fazlası iddialar üzerine kurulu. Araştırılsa altlarını dolduracak belgeler bulunacaktır ama bu şekilde boş muhalefetlik yapılmış oluyor.

Birisi 2. soruyu beğenmiş mesela. AB para ödüyor ya hani, mülteci akınında tampon bölge olalım diye. Zaten bilinen bir şey. Erdoğan'ın diğer çıkarlarıyla da uyuştuğu için uyguluyor o da.

Teröristleri şehit eden diye başlayan soruyu soran kişi teröristleri hapisten çıkarmak isteyen kişi. Kendinle çelişeceksen de 2 hafta sonra falan çeliş, bu ne hız.

Kalan sorular da güzel sorular; yani cevaplanmayacak, kaçamak yapılacak sorular. Aynı soruları iktidar da soruyor, halk da soruyor, ben de soruyorum, köydeki çiftçi de soruyor.

Gündemi sessiz buldular, hareketlendirelim dediler belli ki. Değişen bir şey yok.
Adamlar sormasa pasif muhalefet yapıyor dersiniz sorsa aynı soruları bizde soruyoruz dersiniz :D Terorrist konusuna geleceksek çözüm sürecini görmyecek kadar yaşının küçük oldugun varsayıyorum.Senin dedigin çelişmeyi çözüm sürecinin üzerinden biraz zaman geçtikten sonra "Terroristle masaya oturulmaz" diyenler yaptı
 
Video TRT Haber'in videosu değil ki. Video Hükümet tarafından yayınlanıyor. Sadece yayınlandığı kanal orası. Bu kadar da olma ve videoyu izle öğren.

CNN-Türk veya Habertürk üstünden atsam ne değişecek? Halk TV yayınlamadı çünkü bu videoyu benim hatırladığım.
Yalancıya "Sen yalan mı söylüyorsun?" dersen "Evet mi?" der? Para insanlara neler yaptırıyor be. Muhakeme yeteneğini kaybettiriyor demek Ak Troll olmak.
 
AB'nin ödediği para ile bizim geçici sığınmacılara harcadığımız parayı bir mi sanıyorsun?
Farkeder mi? Mültecilere sadece AB'nin verdiği parayı harcıyoruz deseler, sahte belgeler hazırlasalar muhalefet ne yapacak? Apo'yu çıkaralım diyecek:) Sonra yeni bir konu bulup oraya yönlenecekler. Nereye gittiği belli olmayan tonla para var, muhalefetse kullan(a)mıyor bunu.
 
İstanbul civarında bir köprümü satmayı düşünüyordum. Herkes artık ayıktı, artık kimse yemez bu numaraları derken Özkan gibileri gördükçe umutlarım yeşeriyor.
 
@ÖzkanK hayır. Tarafsız olmadığın için cevabını sen de çok iyi biliyorsun aslında.

Taraflı isem neden beni her konuya zorla etiketleyip çağırıyon?

Bırak ben kendi halim de takılayım. Hem her olaya çağırıyon hem cevaplarımı beğenmeyince hemen banlayın bunu moduna geçiyon.

Lütfen benden uzak dur artık. Senin kalıplarında senin çerçeven de olmak veya o çizgi de düşünmek zorunda değilim.
 
@ÖzkanK kendi halinde takılıp insanları manipüle etmeye devam etmeye devam edeceksin yani. Bir şeyi diyorsan arkasında duracaksın kardeşim. Kaçmak yok öyle. Ben bu forumda da olduğum sürece seni bu tarz konulara etiketleyeceğim, cevaplamak zorunda değilsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı