Christopher Nolan: "Oppemheimer filmindeki nükleer patlama sahnesini CGI ile yapmadık"

T_u_x

Hectopat
Yer
Ankara
Ünlü yönetmen Cristopher Nolan yakında çıkacak Oppenheimer filmi ile Total Film'le olan röportajında filmdeki nükleer bomba sahnesini CGI ile yapmadıklarını açıkladı. Ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben şaşırmadım. Adamın parası var. Tenette satın aldığı gerçek külçe külçe altınları Boeing 747'den attırıp sonra da uçağı patlatmıştı. Altınları da satmıştı sonra. O da tam korona da altının fırladığı döneme denk gelmişti. İnterstellar'da da mısır tarlası alıp, mısır ekip sonra da önce mısırları sonra da tarlayı satmıştı. Adamdan beklenir yani.
Rusya'nın neden son günlerde sessiz olduğu anlaşıldı.

Kaynaklar:
Christopher Nolan, Oppenheimer Filmindeki Atom Bombası Sahnesini "bilgisayar Efekti Olmadan" Çektiklerini Açıkladı (Eyvah)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ünlü yönetmen Cristopher Nolan yakında çıkacak Oppenheimer filmi ile Total Film'le olan röportajında filmdeki nükleer bomba sahnesini CGI ile yapmadıklarını açıkladı. Ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben şaşırmadım. Adamın parası var. Tenette satın aldığı gerçek külçe külçe altınları Boeing 747'den attırıp sonra da uçağı patlatmıştı. Altınları da satmıştı sonra. O da tam korona da altının fırladığı döneme denk gelmişti. İnterstellar'da da mısır tarlası alıp, mısır ekip sonra da önce mısırları sonra da tarlayı satmıştı. Adamdan beklenir yani.
Rusya'nın neden son günlerde sessiz olduğu anlaşıldı.

Kaynaklar:
Christopher Nolan, Oppenheimer Filmindeki Atom Bombası Sahnesini "bilgisayar Efekti Olmadan" Çektiklerini Açıkladı (Eyvah)

Bu adama cidden beton yetmediği için heykelini bitiremiyorlar(!)

O kadar da değildir ya. Yani, değildir herhalde. Değil mi?
Christopher Nolan'dan her şey beklenir.

Şu çok konuşulan filmden bahsediyorsun galiba, fragmanı ne zaman geliyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yayınlanmış bugün.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yayınlanmış bugün.

İyi gözüküyor, umarım ses efektleri veya müzik seçimi falan kötü olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı