- Makaleler
- 42
Boş filmdir barbie.
Taş gibi filmdir Barbie. Beğenmeyen gitsin uzaklara bakmalı Nuri Bilge Ceylan filmi izlesin.
Boş filmdir barbie.
Bir tarafından element uydurmuştur yine. Kim ne derse desin 2015 ten sonra yaptığı yaptığı filmler ile 2015 öncesi arasında dağlar kadar var. Yeni filmleri hep ortalama üstü bana kalırsa vasat. DUNKIRK, TENET, JUSTİCE LEAGUE, BATMAN VS SUPERMAN.Hocam ben de merak ettim şimdi.Ama Christopher Nolan yine bir başka yolla çekmiştir.
Jack Snyder ne zamandan beri Christopher Nolan oldu hocam?JUSTİCE LEAGUE, BATMAN VS SUPERMAN.
Jack snyder ne zamandan beri christopher nolan oldu hocam?
Bir ara bende o filmleri Nolan'ın sanıyordum ve hatta bu adam nasıl o filmleri çekmiş diyordum. Çünkü Google'da eskiden Nolan'la bağlantısı varmış gibi gözüküyordu o filmlerin. Belki Dark Knight serisinden dolayı olmuştur bu hata belki de Nolan'la Snyder'ın bağı vardır o yüzden olmuştur.Üzgünüm, benim hatam. Nolan'a ne zaman bu 2 çöp onun filmleri arasında görünüyordu.Özür dilerim.
Adamın adını yazıyom filmlerinin arasında hep onlar görünüyor. Doğal olarak filme tıklayıpta bunu kim yapmış diye bakmadım.Bir ara bende o filmleri Nolan'ın sanıyordum ve hatta bu adam nasıl o filmleri çekmiş diyordum. Çünkü Google'da eskiden Nolan'la bağlantısı varmış gibi gözüküyordu o filmlerin. Belki Dark Knight serisinden dolayı olmuştur bu hata belki de Nolan'la Snyder'ın bağı vardır o yüzden olmuştur.
Atom bombası sahnesini gerçek bir bomba patlatarak çektiler diye biliyorum. Hatta ilk atom bombası denemelerinin yapıldığı bölgede olması lazım.Filmin yönetmeni Christopher Nolan filmde hiçbir CGI sahne olmadığını söyledi. Acaba atom bombası sahnesini nasıl çektiler?
Kaynaklar:
![]()
'Oppenheimer' Has Zero CGI Shots According to Chistopher Nolan
Nolan committed to practicality when telling this historical nuclear tale.collider.com
![]()
Christopher Nolan says Oppenheimer has ‘zero’ CGI shots despite having nuclear explosion scenes
Cillian Murphy, Matt Damon, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Florence Pugh and Kenneth Branagh feature in the ambitious biopic of American physicist J Robert Oppenheimerwww.telegraphindia.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.