Oppenheimer'da hiçbir CGI sahne yok

Hocam ben de merak ettim şimdi.Ama Christopher Nolan yine bir başka yolla çekmiştir.
Bir tarafından element uydurmuştur yine. Kim ne derse desin 2015 ten sonra yaptığı yaptığı filmler ile 2015 öncesi arasında dağlar kadar var. Yeni filmleri hep ortalama üstü bana kalırsa vasat. DUNKIRK, TENET, JUSTİCE LEAGUE, BATMAN VS SUPERMAN.

Üzgünüm, benim hatam. Nolan'a ne zaman bu 2 çöp onun filmleri arasında görünüyordu. 😔 Özür dilerim.
Bir ara bende o filmleri Nolan'ın sanıyordum ve hatta bu adam nasıl o filmleri çekmiş diyordum. Çünkü Google'da eskiden Nolan'la bağlantısı varmış gibi gözüküyordu o filmlerin. Belki Dark Knight serisinden dolayı olmuştur bu hata belki de Nolan'la Snyder'ın bağı vardır o yüzden olmuştur.

Çok büyük adam bu adam.
1689163371432.png

Bir ara bende o filmleri Nolan'ın sanıyordum ve hatta bu adam nasıl o filmleri çekmiş diyordum. Çünkü Google'da eskiden Nolan'la bağlantısı varmış gibi gözüküyordu o filmlerin. Belki Dark Knight serisinden dolayı olmuştur bu hata belki de Nolan'la Snyder'ın bağı vardır o yüzden olmuştur.
Adamın adını yazıyom filmlerinin arasında hep onlar görünüyor. Doğal olarak filme tıklayıpta bunu kim yapmış diye bakmadım.

Bu kadar hype korkutucu. İkinci bir Tenet olmaz umarım.

Oppenheimer böyle bir hype'tan sonra hayal kırıklığına uğratırsa olacakları da merak etmiyor değilim gerçi.

CGI filmlerde yapılan VFX yani görsel efektlerin bir alt dalı sadece. Yani filmde CGI'ın olmayışı görsel efekt olmadığı anlamına gelmiyor.

Bilgisayar tarafından oluşturulmuş sahneler yok filmde ancak sahte patlama efektleri falan olacak yine.

Filmin yönetmeni Christopher Nolan filmde hiçbir CGI sahne olmadığını söyledi. Acaba atom bombası sahnesini nasıl çektiler?

Kaynaklar:
Atom bombası sahnesini gerçek bir bomba patlatarak çektiler diye biliyorum. Hatta ilk atom bombası denemelerinin yapıldığı bölgede olması lazım.

The Dark Knight Rises'ta Bane'in ilk görüldüğü sahnedeki uçağın düşmesi de gerçekmiş mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı