Chroma Studio Çalışmıyor

  • Konuyu başlatan sro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.812

sro

Hectopat
Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 veya 2 hafta önce Razer Blackwidow Chroma v2 klavye aldım ama ne yaptıysam bu Chroma Studioyu çalıştıramadım. Synapse beta 3 kullanıyorum v2.0'da çalışmadı. Klavyenin kablosunu her zaman klavyeleri taktığım yere taktım ışıklandırmada bir tek programın içindeki profilleri kullanabiliyorum. Ben renkleri istediğim gibi özelleştirmek istiyorum ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bölge ile alakalı bir durum. Bende de chroma studio çalışmıyor. 2-3 bilgisayarda ayrı ayrı kurmama rağmen chroma bölümü aktif olmuyor ve ana ekranda gözükmüyor. Zamanın da Synapse 2'de de bu tür ülke ve konum ile alakalı sorunlar vardı.
 
Arkadaşlar sorunun çözümünü ben buldum. Yani ben yaptım ve oldu. Tarif edeyim;
Öncelikle ''IObit Uninstaller'' programını bilgisayarınıza indirip kurun. Bu program kaldırdığınız herhangi bir programdan bilgisayarda hiçbir kalıntı bırakmıyor. Program üzerinden Razer'a dair herşeyi kaldırın. Ardından bölge ve dil ayarlarınızı değiştirin;
Başlat \ Denetim Masası \ Saat, Dil ve Bölge \ Bölge \ Ardından Üstteki ''Biçimlendir'' seçeneğinden ''İngilizce (Amerika)'ı seçin, Uygula deyin. Sonra hemen yanındaki ''Konum'' sekmesinden ''Ana Konum'' u ''Amerika Birleşik Devletleri'' yapın. Uygula ve Tamam deyin. Restart isteyecektir onaylayın ve yeniden başlatın. Ardından Razer Synapse 2.0'ı indirin ve kurun. (Kurulum uzun sürecektir sabredin bekleyin) Kurulum bittikten sonra tekrar Restart isteyecek. Kabul edin ve yeniden başlatın. Program açılacaktır. (Synapse 3.0'ı kurup Chroma Studio çalışıyor mu diye denemedim. İsteyen deneyebilir.)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı