Chrome Adres Çubuğu Önerisini Değiştirme

AffanDede

Decapat
Yıllardır P harfine bastığım an adres çubuğuna girmek istediğim site geliyordu. Refleks olarak P + enter yapıp girmek istediğim siteye giriyordum. Geçenlerde Google'da P harfiyle başlayan bir kelime arattım ve artık P'ye bastığımda o arama önerisi ilk sırada çıkıyor. Refleks gereği P + enter yapıyorum ve hep o kelimeyi aratıyorum. Daha sonra defalarca P harfini yazıp ikinci sıraya düşen asıl girmek istediğim siteye tıklıyorum fakat sıralama değişmedi. Bu illetten nasıl kurtulurum? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güldüm kendi kendime. ETKİNLİĞİM'den zaten silmiştim. Ama tarayıcıyı kapatmadığım için görünmeye devam ediyordu. Özetle, geçmişinizden belirli aramaları temizledikten sonra tarayıcınızı yeniden başlatın. Teşekkürler. :)
Her gün onlarca kez Google ve GTMetrix'e giriyorum. Birkaç gün önce bir defa başka biri GTA'yı aradı ve bakın gene benim kullanım alışkanlığım bozuldu. Bu sefer garip ki Google Etkinliğim'den tüm sonuçları silmeme rağmen çıkıyor.

Ya sadece ben mi rahatsız oluyorum bu durumdan? :) Düşünsenize her gün Technopat'a girerken sadece T harfine basmanız yetiyorken, bir defa T harfiyle başlayan arama yapıyorsunuz ve binlerce kez girdiğiniz Technopat ikinci sıraya düşüyor. Kalıcı bir çözüm önerisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2019-06-17 17.57.36.png
    Ekran Resmi 2019-06-17 17.57.36.png
    13 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı