Chrome alternatifi olarak en iyi web tarayıcısı nedir?

Google Chrome dışında bir web tarayıcısı aramaktayım. Bu aralar Firefox kullanmaktayım. Firefox açık kaynak kodlu ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş tarafından yapıldığı için bu tarayıcıyı kullanarak onlara destek olmak hoşuma gidiyor. Firefox dışında böyle kullanabileceğimiz güzel tarayıcılar var mı güvenlik açısından iyi olan. Opera'yı da denemek.
İstiyorum. Sanırım Opera Norveç'te kurulmuş fakat yakın zamanda Çinli bir şirkete satılmış ama Opera'nın hangi ülkeye ve şirkete ait olduğu konusunda internette kesin bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Firefox Opera gibi Google hegemonyası dışında bulunan güzel tarayıcılar önerebilir misiniz?

Opera da Chromium tabanlı bir tarayıcı olduğundan dolayı Google'dan pek bir farkı yok. Yani Chromium tabanlı tüm tarayıcılar Google'ın kar amacı güten ve gizlilik ihlal edici hareketlerine mahkumlar. Benim önerim Bağımsız olan ve gizliiğe önem veren DuckDuckGo ve zaten halihazırda Firefox'ta DuckDuckGo arama motoru var. Ben Firefox'u DuckDuckGo arama motoruyla kullanıyorum ve tavsiye ediyorum

Opera da Chromium tabanlı bir tarayıcı olduğundan dolayı Google'dan pek bir farkı yok. Yani Chromium tabanlı tüm tarayıcılar Google'ın kar amacı güten ve gizlilik ihlal edici hareketlerine mahkumlar. Benim önerim Bağımsız olan ve gizliiğe önem veren DuckDuckGo ve zaten halihazırda Firefox'ta DuckDuckGo arama motoru var. Ben Firefox'u DuckDuckGo arama motoruyla kullanıyorum ve tavsiye ediyorum
helal olsun 2 sene sonra yardımcı olunmuş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı