Çözüldü Chrome arama geçmişini kaydetmeyi kapatma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Chrome'da arama geçmişi kaydetmeyi kapatmak için çok şey yaptım, web ve uygulama etkinliği gibi şeyleri kapatsamda gene kaydediliyor. Örnek olarak fotoğraftaki gibi bunu nasıl kapatabilirim? Ayarlarda yoksa da güvenilir bir yolu var mı uzantı tarzı?
1719831120883.png

Çözüm
Chrome'da arama geçmişini kapatmanın güvenilir bir yolu mevcut değildir. Tarayıcının kendi ayarlarında bu özelliği kapatabileceğiniz bir seçenek bulunmamaktadır. Uygulamaların ve web etkinliklerinin kaydedilmesini kapatsanız bile, arama geçmişi bazı durumlarda hala kaydedilebilir. Bu nedenle, Chrome'da arama geçmişini tamamen kapatmanın kesin bir yolu bulunmamaktadır.
Google my activity kısmından kapatma seçeneği bulunuyor ama zadece Google için değil o ayar sanırım tüm Google ürünlerinin geçmişini kapatıyor, bilen birisi varsa yazarsa çok sevinirim bende arıyorum bu ayarı

Chrome'da arama geçmişini kapatmanın güvenilir bir yolu mevcut değildir. Tarayıcının kendi ayarlarında bu özelliği kapatabileceğiniz bir seçenek bulunmamaktadır. Uygulamaların ve web etkinliklerinin kaydedilmesini kapatsanız bile, arama geçmişi bazı durumlarda hala kaydedilebilir. Bu nedenle, Chrome'da arama geçmişini tamamen kapatmanın kesin bir yolu bulunmamaktadır.

Çözüm
Google my activity kısmından kapatma seçeneği bulunuyor ama zadece Google için değil o ayar sanırım tüm Google ürünlerinin geçmişini kapatıyor, bilen birisi varsa yazarsa çok sevinirim bende arıyorum bu ayarı.

Onu yaptım da bir etkisi olmadı kapalı olduğu halde böyle oluyor zaten sende fark etmişsindir.

Onu yaptım da bir etkisi olmadı kapalı olduğu halde böyle oluyor zaten sende fark etmişsindir.
Evet maalesef
Teşekkürler

Evet, araştırdım sonradan bulamadığım için konu açtım belki bir yol vardır diye merak ettim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı