Çözüldü Chrome gizli sekmede CAPTCHA çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdullah Kaya12

Picopat
Merhabalar, Google Chrome'de gizli sekmeden herhangi bir şey aradığımda aşağıdaki gibi ekran çıkıyor. Bu neden olabilir? Sadece gizli sekmede oluyor normal sekmede sıkıntı yok. VPN falan kullanmıyorum.
1618214290010.png

Merhabalar, Google Chrome'de gizli sekmeden herhangi bir şey aradığımda aşağıdaki gibi ekran çıkıyor. Bu neden olabilir? Sadece gizli sekmede oluyor normal sekmede sıkıntı yok. VPN falan kullanmıyorum. Eki Görüntüle 970223

Selamlar öncelikle, captcha geçmeyi denediniz mi? Her seferinde bu hatayı alıyorsanız bir Chrome eklentisi öneriyim size. İşinize yarayabilir.

Normal bir şey değil mi?

Eskiden hiç olmuyordu yeni olmaya başladı.

Mallesef VPN'i kapatıp o siteye giremessin. Ve normal sebebi VPN doğrula bir şey olmaz.

Hocam normalde VPN yüklü bile değil bilgisayarda ve girmek istediğim site Google arama çubuğuna herhangi bir şey yazınca aynısı oluyor.

Bu normal mi yani bende eskiden olmuyordu o yüzden konu açtım.
Selamlar öncelikle, captcha geçmeyi denediniz mi? Her seferinde bu hatayı alıyorsanız bir Chrome eklentisi öneriyim size. İşinize yarayabilir.
Evet geçtim her seferinde aynısı oluyor.
Arkadaşlar ekstra olarak kendi mobil verimden de denedim onda böyle bir sorun olmuyor. Yani direkt giriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı