Çözüldü Chrome, görev çubuğunda 2 tane gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dans eden noodle

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar! Sorunum tam olarak şu; görev çubuğunda Chrome 2 tane gözüküyor (Chrome'u açtığımda). Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2021-07-16 150930.png

Öyle olması lazım zaten. Biri şu anda kullandığınız Chrome'u gösteriyor diğeri de yeni sekme vs. açabil diye.

Silmelik bir durum yok görev çubuğuna sabitlendiği sürece normal bir şey.

Ya ben de böyle görünmesini istiyorum yani Chrome simgesi görev çubuğunda sabit kalsın, yeni açtığım sayfalar ayrı bir yerde gösterilsin istiyorum ama kaç sayfa açarsam açayım; ayrıca Chrome simgesi gelmiyor.

Chrom'u sabitleyip görev çubuğuna, 2. bir Google hesabına sahipsen Google Chrome'da ve açılışta hangi hesabı seçmek istediğin sorusuna sonradan eklediğin hesabı seçersen bu durumu yaşıyorsun.

İyi ama ben daha önce aynı profilde bu olayı yapabiliyordum ki ben ya hedef kısmını değiştirerek ya da kayıt defterinde düzenleme yaparak bunu başarmıştım ama format atınca gitti. Salak gibi de bakmayı unuttum nasıl yaptığıma, şimdi de hatırlamıyorum. Hem hedef yola eklemeyi, hem de kayıt defterini denedim ama bu kez 2'si de işe yaramadı. Daha önce Chrome profili tek kullandığımdan da eminim çünkü hem PC'yi sadece ben kullanıyorum, hem de 1 adet Gmail hesabım var. Asla da misafir olarak oturum açmam tüm sekme, yer işareti vs tüm cihazlarımda eşitleyebilmek adına.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    249,5 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Geri
Yukarı