Chrome Google dosyası silinir mi?

KargaReis27

Decipat
Daha fazla  
Chrome'u silmek istiyorum dosyasını sildim ama Google diye dosya var sileyim mi? Chrome'ye reklam virüsü bulaşmıştı ondan sileceğim. Chrome sildim ama dosyalara girince Google diye dosyası bulunuyor onu da sileyim mi?

1693573562367.png

böyle uygulama uzantısı yazıyor bazılarında pak dosyası yazıyor tam olarak nedir ?
birde böyle dosyalar var

Çok yanlış düşünce, virüs Chrome'a değil sisteme bulaşır, kayıt defteri gibi yerlere yani. Siz tarayıcıyı açtığınızda reklamı açar otomatik.
Şimdi reis ben pc'den anlamam sana anlatayım belki yardımcı olursun . Şimdi pc açılınca otomatik olarak chrome açılıp reklam çıkıyor . araştırdım ve kayıt defterine falan baktım ve bir şey bulamadım daha sonra avira anti virüs programı yükledim oda bir şey bulamadı . bana 2 öneride bulundular 1.si Malwarebytes yükle tarat 2.si chromeyi sil ben en kolayını yapmak istedim chromeyi sildim ama hayla bir kaç dosyası va ristersen ss atarım ben anlmadım uzantı dosyası uygulama uzantısı pak dosyası falan diyor . şimdi tarattım onlardan bir şey çıkmadı . sence ne yapayım

Malwarebytes ile tarama yapın hocam.
hocam orjinal istesi varsa atar mısın ? ben bi indireyim ücretsiz ve türkçe değil mi ?

Şimdi reis ben pc'den anlamam sana anlatayım belki yardımcı olursun . Şimdi pc açılınca otomatik olarak chrome açılıp reklam çıkıyor . araştırdım ve kayıt defterine falan baktım ve bir şey bulamadım daha sonra avira anti virüs programı yükledim oda bir şey bulamadı . bana 2 öneride bulundular 1.si Malwarebytes yükle tarat 2.si chromeyi sil ben en kolayını yapmak istedim chromeyi sildim ama hayla bir kaç dosyası va ristersen ss atarım ben anlmadım uzantı dosyası uygulama uzantısı pak dosyası falan diyor . şimdi tarattım onlardan bir şey çıkmadı . sence ne yapayım

hocam orjinal istesi varsa atar mısın ? ben bi indireyim ücretsiz ve türkçe değil mi ?
Buyrun hocam, alternatif olarak da Kaspersky da öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı