Çözüldü Chrome "hay aksi!" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Er73748

Megapat
Makaleler
10
Merhaba. Bugün Chrome'da gezerken birden "hay aksi!" hatası vermeye başladı. Aşağıya ekran görüntüsünü bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu arada Chrome ayarlarım sıfırlandı. Gizli Mod'da bir sıkıntı yok.

1622011152798.png

Çözüm
@xDarkLyne hocam sorunu çözdüm. Ben kaldırırken tarayıcı verilerini temizle gibi bir yeri kapatmıştım. Onu açarak kaldırdım ve sorun düzeldi. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakın deneyin.
Belki düzelir.

1. Chrome verilerini yeniden temizle. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin not: Bunu yapacaksanız Chrome şifrelerinizi yedek alın bütün veriler vb. gidecek.
Windows + r tuşuna basıyoruz. %appdata% diyoruz.

1622011974606.png

Bu seçeneğe tıklıyoruz.

1622012001023.png

Bu klasöre tıklayıp Google klasörünü buluyoruz. Ardından Chrome klasörüne tıklayıp user data klasörünü siliyoruz.

1622012053707.png

2. bilgisayarımızı yeniden başlatıp durumu kontrol ediyoruz.

3.bilgisayarı güvenli mod ile açıp kontrol ediyoruz. Nasıl açacağını soruyorsan kısa ve net söylüyorum. Bilgisayarı yeniden başlat tuşuna basarak Shift tuşuna basılı tutuyoruz. Sorun gider seçeneğine tıklıyoruz. Gelişmiş seçenekler kısmına tıklıyoruz. Başlangıç ayarları kısmına tıklıyoruz yeniden başlatma isteyecektir yeniden başlatıyoruz daha sonra (5) ağ ile güvenli modu etkinleştiriyoruz.

Sadece yazılımsal değil, bu hata aynı zamanda donanım hatası olarak karşınıza çıkabilir.

Bu yüzden ve diğer nedenlerden güvenli mod ile başlatmasını istedim.

Format atamam şu anda girmem gereken çok önemli bir yer var.

Ayrıca Chrome tarayıcısında güncelleme varsa güncellemeyi unutmayın.
Hocam yeniden yazıyorum. Muhtemelen sorununuz çözüldü ama yine söyleyeyim.

İnternete erişemiyorsak DNS değiştirelim. @Er73748

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı