Chrome "hay aksi" hatası

Makaleler
2
Merhabalar, Visual Studio Code Live server eklentisi ile site tasarımının durumuna bakarken bir anda hay aksi hatası vermeye başladı. Google Chrome'u kaldırdım. Çerezleri sildim ama hala aynı hatayı alıyorum.

Acaba yakın zamanda yeni RAM veya benzeri bir yükseltme aldınız mı bilgisayarınız için?

Hayır. Bugün Live server ile sitenin son halini görmek isterken başladı.
Appdata klasöründeki UserData klasörünü silip bilgisayarı yeniden başlattım, regedit üzerinden ayar yaptım, dosya konumunu aç chrome..exe şeklinde yaptım. Tarayıcı verilerini temizledim. Google Chrome kaldır kur yaptım. Chrome kaldırırken tarayıcı verileri temizle şeklinde yaptım. Visual Studio Code Live server eklentisi ile HTML ile yaptığım sitedeki yaptığım düzenlemeleri gösterirken hep hay aksi hatası ve hata kodu Out of Memory hatası veriyor. Hiçbiri işe yaramadı.
Hay aksi hatası tek Visual Studio Code Live server eklentisini çalıştırdıktan sonra oluyor başka yerde olmuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı