Chrome İçin İyi ADBlocker önerisi

UKeremCan

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dragos Ocean Curved Pro

ASUS GEFORCE RTX 4090 24GB | INTEL Core İ9 14900K | 2x Samsung 980 PRO 2TB M.2 SSD | 128GB DDR5 RAM | ASUS Z790 WIFI7
Meslek
Yazılmcı
Eskiden kullandığım bir ADBlocker vardı çok iyi çalışıyordu ama galiba ChromeWebStore'dan kaldırıldı. Öbür ADBlockerları da YouTube yakalıyor.

Şimdi buldum ismi uBlock Origin ama Lite sürümü arayüzü de değişmiş.

Hocam biraz alakasız olacak ama Brave kullanabilirsiniz tarayıcıya gömülü adblocker var.
Ayrıca manifest V3 ile birlikte reklam engelleyicilere bayağı bir engel getirilmeye başlandı ve uBlock Origin de bu yüzden lite dediğimiz sürümü çıkardı.

uBlock Origin kullanıyorum uzun zamandır. Yanlış hatırlamıyorsam açık kaynak kodlu. Bu yüzden güvenli olduğunu düşünüyorum.

AdGuard kesinlikle.
2-3 tane reklam engelliyor. YouTube'da hiç engellemiyor hatta.

Eskiden kullandığım bir ADBlocker vardı çok iyi çalışıyordu ama galiba ChromeWebStore'dan kaldırıldı. Öbür ADBlockerları da YouTube yakalıyor.

Reklamlardan tamamen kurtulmak istiyorsanız yapmanız gereken şey Chrome'u bırakmak olacak. Google reklamlar üzerinden gelir elde ettiği için reklam engelleyici kullanılmasını istemiyordu. Şu an Chromium tabanlı reklam engelleyebilen en iyi tarayıcı Brave. Tavsiyem Firefox'a geçmeniz olacak. uBlock Origin Firefox'ta kusursuz çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı