Chrome için yapay zeka destekli arama motoru veya eklenti önerisi

servet95

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilindiği gibi Microsoft "Copilot" yapay zeka destekli arama sunuyor. Örneğin Bind'de arama yaptiginizda hemen yanına bir kutu icinde arama ile ilgili özet yaparak yardımcı oluyor. Şu an icin Gemini böyle bir hizmet sunmuyor. Sunuyorsa da ayarlarını bilmiyorum acamadim. Bununla ilgili bir kaynakta bulamadım. Google arama motoru üzerinde ücretsiz bir yapay zeka desteği sunan eklenti veya site arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bilindiği gibi Microsoft "Copilot" yapay zeka destekli arama sunuyor. Örneğin Bind'de arama yaptiginizda hemen yanına bir kutu icinde arama ile ilgili özet yaparak yardımcı oluyor. Şu an icin Gemini böyle bir hizmet sunmuyor. Sunuyorsa da ayarlarını bilmiyorum acamadim. Bununla ilgili bir kaynakta bulamadım. Google arama motoru üzerinde ücretsiz bir yapay zeka desteği sunan eklenti veya site arıyorum.
Bildiğim kadarıyla ChatGPT'nin kendi eklentisi var. Ben kullanmadım ama bir bakabilirsin.

Merhabalar, Yandex Yazeka'yi öneririm. Aynı zamanda IOS ve Android cihazınıza da kurabilir, senkronizasyon yapabilirsiniz.

You.com arama motorunu öneririm.

Soru sorduğunda hem kendisi özetliyor hem de menü üzerinde hangi siteleri kaynak aldığını gösteriyor. Sitelere de o menüden girebiliyorsun. Hem yapay zeka hem de arama motoru.

1742024181480.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı