Chrome İkon Rengi Değiştirme

bilisimler

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler chorome sık kullanılan bölümdeki mavi rengi nasıl değiştirebilirim veya kaldırabilirim ?
Z2Yr7g.png

Yer imine sağ tıklayıp düzenle dedikten sonra ismini silerseniz bu şekilde sadece ikon olarak gözükür. Sürekli kullandığın favori sitelerini bu şekilde yapabilirsin. Sitede bulunan konu linklerini de diğer yer imleri olarak ayırırsın.

2014-08-06_22-26-11.png

:) Chorome ilk açtığım zaman işlemciyi zorluyor sinir olmaya başladım. Bende bunu kaldırmak istiyorum ama çözümü yok galiba sağlık olsun. :(

O renkle ne alıp veremediğin var bilmiyorum ama o rengi değiştirmek isteyen birini ilk kez görüyorum :D

Kardeşim bugün yine sorunu çözmeye çalıştım dediğiniz gibi kayıtlı sitelerin adlarını değiştirdim kendime özel favori adlandırmaları yaptım, sorun çözüldü. Chorome'yi ilk açtığımda donma olmuyor. Şuan yeniden doğmuş gibiyim beni öyle bir dertten kurtardın ki uçuyorum sevinçten, sağ ol var ol. Saygılar,sevgiler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı