Chrome indirme hızı normale göre düşük kalıyor

Gamer_2572

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram
Chrome'dan indirdiğim şeyler aşırı yavaş iniyor. Kablolu bağlantı kullanıyorum, sürücüler güncel. İndirme hızımı ölçtüm 46, zaten tek Chrome'dan indirdiğim şeyler yavaş iniyor örneğin şu an 2.5 GB'lık RAR dosyası indiriyorum bir mod için ama 40 dakika da falan iniyor. Epic Games, Steam vb. yerlerde hiçbir sorun yaşamıyorum.

Chrome'dan indirdiğim şeyler aşırı yavaş iniyor. Kablolu bağlantı kullanıyorum, sürücüler güncel. İndirme hızımı ölçtüm 46, zaten tek Chrome'dan indirdiğim şeyler yavaş iniyor örneğin şu an 2.5 GB'lık RAR dosyası indiriyorum bir mod için ama 40 dakika da falan iniyor. Epic Games, Steam vb. yerlerde hiçbir sorun yaşamıyorum.
IDM kullanabilirsiniz.

Free download manager dene.

IDM veya benzeri bir program kullan. Sorun sende değil indirmeyi yaptığın sunucuda olabilir.

Teşekkürleri IDM kullanacağım.

Fazladan bir bilgi olarak IDM paralı ama bana göre daha iyi bir yazılım. 30 veya 14 gün ücretsiz deneme sürümü var kesinlikle dene. Onun ardından tek seferlik gayet uygun fiyata alabilirsin. FDM de aynı işi yapıyor ve ücretsiz ama bana IDM göre daha kullanışsız geldi. IDM daha basit di, FDM daha karmaşık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı