Chrome "internet erişiminiz engellendi" hatası

fuliurs

Hectopat
Her zamanki gibi PC'yi açtım, Chrome'a girdim bir anda bu çıktı. Ne yaptıysam düzelmedi. Microsoft Edge, Opera'ya girebiliyorum ama Chrome bunu diyor. Senkronizasyon yapmayı denedim olmadı, silip yükledim olmadı, Windows Defender kapatıp denedim olmadı, VPN de yok. Telefondan Chrome'a girebiliyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet denedim olmadı. Windows Defender hızlı tarama yapıyordum devam ederken oldu belki ondan olmuş olabilir mi?
Tarama bittikten sonra güvenlik duvarı ayarlarını ve Chrome'daki eklentileri kontrol ettiniz mi? Ek olarak Chrome'da ayrı bir profil açarak deneme yapınız.
O da olmazsa biraz daha teknik detaylara girip:
Chrome'da adres satırına "chrome://flags" yazıp üstten "hepsini sıfırla" diyerek Chrome ayarlarını sıfırlayabilir.
CMD'yi açarak
Kod:
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
Komutlarıyla da kabaca DNS ön belleğini temizleyip, IP yeniden başlatıp, diğer ağ ayarlarında da düzeltme sağlayabilirsiniz.

Bunları da denedim olmadı çok fazla internetim kesiliyordu bu sıralar günde 20'den fazla belki ondan olmuş olabilir. Ne yaptıysam olmadı sanırım formatsız düzelmeyecek teşekkürler

Bunları da denedim olmadı çok fazla internetim kesiliyordu bu sıralar günde 20'den fazla belki ondan olmuş olabilir. Ne yaptıysam olmadı sanırım formatsız düzelmeyecek teşekkürler
Tarayıcı DNS'sini kontrol ettiyseniz ve eğer
Kod:
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
buna rağmen düzelmediyse Chrome'u Revo Uninstaller ya da Bulk Crap Uninstaller gibi bir kaldırma programıyla kayıt defterinden temizlendiğinden de emin olarak kaldırdıktan sonra tekrar kurunuz. Formatta bir seçenek ama sadece Chrome bazlı sorun için mübalağalı olabilir. Tabi seçim sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı