Chrome Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan parsl1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 15.786

parsl1

Kilopat
Bu soruyu Chrome'dan yazmam da bir garip. Chrome hiç olmadığı kadar kasıyor, oyun kasmıyor Chrome kasıyor. Bu nasıl iş, acil destek öldürecek bu beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durum bende de var. Sistemim iyi olmasına rağmen kasıyor, oyunlarda gram kasma yok ama chrome da var. İ5 7500 ve ssd var Mozilla hariç tüm tarayıcılar da kasma ve takılmalar mevcut bende, hele ki technopat sosyal gibi forum sitelerin de ve youtube da sürekli bi takılma kasma var
Ben Opera veya Mozilla tavsiye ederim. Opera da chromium tabanlı ama Chrome kadar işlemci ve ram yemiyor. Ayrıca Chrome eklentilerini de kurabiliyorsunuz.
Opera bende 1 senede açılıyor sizde de öylemi ? Hatta Chrome u arka planda açık bırakır şekilde ayarladım Edge gibi anında açıyor yoksa 1 senede zor açılıyor bende internet tarayıcıları.

Opera Chromium alt yapısını kullanmasına rağmen Video player oynatırken rahatsız bir kasması var.
Mozilla ise tarayıcılar arasında en çok kaynak sömürenlerden biridir. Sistemin güçlüyse kullanmanı öneririm.

Vivaldi ve Maxthon bakabilirsin.
Sizi kontrol altına alan tarayıcı | Vivaldi
Fast & Secure Browser, Maxthon Cloud Browser | Download Maxthon Web Browser Free

Chrome 4 GB bellek üstü sistemlerde pek sorun çıkarmaz.
Tarayıcı eklentilerini ve güncellemelerini kontrol edin.
Geçmişini filan temizleyin.
https://support.google.com/chrome/answer/95589?co=GENIE.Platform=Desktop&hl=tr
Google Chrome'u güncelleme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım
Uzantıları yükleme ve yönetme - Chrome Web Mağazası Yardım

Opera bende 1 senede açılıyor sizde de öylemi ? Hatta Chrome u arka planda açık bırakır şekilde ayarladım Edge gibi anında açıyor yoksa 1 senede zor açılıyor bende internet tarayıcıları.

SSD kullanıyorum, masaüstü gelip opera ikonuna tıkladıktan 2 saniye sonra geliyor. Ya da 3...

SSD kullanıyorum, masaüstü gelip opera ikonuna tıkladıktan 2 saniye sonra geliyor. Ya da 3...
SSD kullanmanız bir fayda eder mi bilmiyorum ama bende HDD var basınca açılıyor acaba sistemi yoran arka planda uygulamalar mı var ?

Artı -1 Eksi
Eğer tarayıcı geçmişini temizleme yapıyorsan, İlk açılışta ön bellek yüklenmesinden dolayı yavaş açılabilir.
Sistem bakım uygulamalarını yeriniz kalmadığında ve sistem ağırlaştığında kullanmanızı öneririm.

Konuyu hortlatıyormuyum bilmiyorum ama arkadaşlar sorunum iyice coştu bakmadığım forum kalmadı her tarayıcıda oluyor.Dediklerinizi yaptım herşeyi yaptım olmuyoooor çıldırıcaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…