Merhabalar. Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın. Evet başlıkta söylediğim gibi Chrome kendi kendine site açıyor. En başta Opera'da oluyordu Opera'yı sildim Chrome'da olmaya başladı. Diğer tüm konuları okudum önerdikleri çözümleri yapsam bile çözülmedi. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın. Evet başlıkta söylediğim gibi Chrome kendi kendine site açıyor. En başta Opera'da oluyordu Opera'yı sildim Chrome'da olmaya başladı. Diğer tüm konuları okudum önerdikleri çözümleri yapsam bile çözülmedi. Şimdiden teşekkürler.
Yani böyle hani başka sitelera atanlar vardır ya onlardan ve bilgisayarı açtığım anda chrome açılıyor ardındanda site açılıyor bu gün atarım sitenin linkini.
Yani böyle hani başka sitelera atanlar vardır ya onlardan ve bilgisayarı açtığım anda chrome açılıyor ardındanda site açılıyor bu gün atarım sitenin linkini.
Hocam açıkcası ben hangi antivirüs programını kullanayım bilmiyorum herkez kaspersky diyor ama pek emin değilim o yüzden windows defender kullanıyorum.Sizce hangisini kullanayım
Hocam açıkcası ben hangi antivirüs programını kullanayım bilmiyorum herkes Kaspersky diyor ama pek emin değilim o yüzden Windows Defender kullanıyorum. Sizce hangisini kullanayım.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Hocam, pek emin değilim. Son zamanlarda internetten hiçbir şey indirmedim, yanlış sitelere girmedim. Virüs varsa Kaspersky'yi kullanacağım, eğer bulmazsa o da başka çözümler bulacağım.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Hocam pek emin değilim son zamanlarda internetten hiçbir şey indirmedim yanlış sitelere girmedim virüs varsa Kaspersky'ı kullanacağım eğer bulmassa o da başka çözümler bulacağım.